Triphala tablete

18.20 

Prehransko dopolnilo.

Triphala, znana tudi kot “trije plodovi”, je najbolj znano ajurvedsko prehransko dopolnilo. Triphalo v skrbno odmerjenem razmerju sestavljajo, amalaka, haritaki in bibhitaki. Amalaki ima pomirjujoč učinek na pitta došo, haritaki večinoma pomirja vato in bibhitaki je pomirjujoč za kapha došo. Kombinacija vseh treh plodov je uravnotežena za vse tri doše. Triphala je znana po tem, da deluje na črevesje in črevesno peristaltiko ter prebavo. Ne deluje kot običajna, farmacevtska odvajala, ki telo oropajo vitaminov in mineralov. Deluje tudi na amo/toksine v telesu in na jetra, kri ter na oči.

Vegansko.

Količina 150 tablet, 60 g

Ni na zalogi

Opis

Sestavine: amalaki/indijska kosmulja, bibitaki, haritaki/kebulski mirobalanovec

Priporočen dnevni odmerek: 2 x 3 tablete dnevno ali po navodilu ajurvedske svetovalke.

  • Naravni rastlinski izdelek brez umetnih ojačevalcev okusa in dodanih konzervansov
  • Proizvajalec: Ayucare, Nemčija
  • Država porekla: Indija

Priporočenega dnevnega odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom. Hraniti na suhem in hladnem prostoru.

Ajurvedsko prehransko dopolnilo predstavlja le del ajurvedske celovite rešitve za ravnovesje in mora biti izbrano po opravljeni ajurvedski diagnostiki. Celostni napotki, ki dajejo rezultate vključujejo izbran način življenja, prehrano, napitke, začimbe, zelišča, ajurvedske postopke in jogijske tehnike. Pred uporabo ajurvedskega prehranskega dopolnila opravite ajurvedsko diagnostiko pri ajurvedski svetovalki.

Dodatne informacije

Teža 0.082 kg