Chyavanprash, sadna pasta amle, 450g

29.80 

Prehransko dopolnilo.

Chyavanprash se proizvaja po originalni recepturi že tisočletja, uživajo ga lahko otroci, odličen je tudi za starejše. Bistvena sestavina chyavanprasha je amla ali amalaki (lat.: Emblica officinalis, indijska kosmulja), ki je v Indiji čaščena kot sveti sadež. Amla je ajurvedsko superživilo. Po ajurvedski tradiciji ga največkrat uporabljamo v zimskem času, sajdeluje na imunski sistem, deluje na dihalni, reproduktivni in mišični sistem ter uravnava funkcije prebave. Uravnava vse tri doše.

Količina 450 g

1 na zalogi

Opis

Sestavine: šarkara trsni sladkor, amla plodovi (23%), prečiščeno maslo (ghee), med, dolgi poper, mešanica zelišč in začimb.

Priporočen dnevni odmerek: 2 čajni žlički zjutraj na tešče ali po navodilu ajurvedske svetovalke. Primerno za otroke.

Pregled:

  • Tradicionalni ajurvedski recept.
  • Narejeno iz 100% naravnih sestavin, brez umetnih arom in barvil.
  • Garancija varnosti izdelka nemškega laboratorija. Ta izdelek je skladen z nemškimi/EU direktivami glede težkih kovin in mikrobiologije.
  • Proizvajalec: Classic Ayurveda, Nemčija
  • Država porekla: Indija

Priporočenega dnevnega odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom. Hraniti na suhem in hladnem prostoru.

Ajurvedsko prehransko dopolnilo predstavlja le del ajurvedske celovite rešitve za ravnovesje in mora biti izbrano po opravljeni ajurvedski diagnostiki. Celostni napotki, ki dajejo rezultate vključujejo izbran način življenja, prehrano, napitke, začimbe, zelišča, ajurvedske postopke in jogijske tehnike. Pred uporabo ajurvedskega prehranskega dopolnila opravite ajurvedsko diagnostiko pri ajurvedski svetovalki.