Šola ajurvede in joge

VPIS V ŠOLSKO LETO 2023/24 S PRIČETKOM JESENI ŽE POTEKA! Šola ajurvede in joge je nastala leta 2015 z namenom ponuditi tradicionalno in poglobljeno izobraževanje iz uporabne ajurvede in joge vsakomur, ki si želi vpeljati ta znanja v svoje življenje. Nato smo leta 2017 pričeli s tečaji ajurvedske kuhinje. Leta 2020 smo šolanje dopolnili in dodali nov program – izobraževanje za učitelja joge.

Šola ajurvede in joge nudi dva izobraževalna programa in en tečaj:

Za podrobne informacije o predmetniku, šolnini in prijavi pišite na [email protected] ali pokličite na 069 965 695

Kaja, rada bi se ti zahvalila s to mislijo: ”Ljudje, ki prinašajo sonce v življenje drugih ljudi, se ga tudi sami ne morejo obraniti – Sir James M. Barrie”

Mojca

Šola ajurvede in joge je nekaj najboljšega. Bolj razumem sebe in tudi druge, samo življenje ter principe delovanja. Kaja je super predavateljica, znanje podaja na zelo zanimiv in razločen način. Na predavanjih smo staro snov redno ponavljali, tako se je znanje utrdilo. Zelo sem zadovoljna!

Lea

Skozi šolanje v centru Ajurjoga sem spoznal globoko povezanost sestrskih ved joge in ajurvede in tako obogatil lastno prakso joge in življenja nasploh. Kaja hvala za vse, kar si nesebično delila z nami.

Emil

Dobili smo raznoliko znanje ajurvede, od filozofije do praktičnih nasvetov za dnevno rutino, recepte, zelišča. Je uporabno za vsak dan, celostni osebni razvoj in vir navdiha za nadaljnje raziskovanje.

Udeleženka Šole

Super predavanja, dobila več, kot sem pričakovala.

Udeleženka šole

Ajurveda mi je v življenje prinesla zavedanje in odgovornost za svoja dejanja in posledice le-teh. Naučila sem se vnašati ravnovesje na različnih področjih življenja. Priporočam vsakomur.

Petra