Praznična darila po ajurvedsko

Praznična darila po ajurvedsko
Praznična darila po ajurvedsko

Praznična darila so od nekdaj služila izkazovanju naklonjenosti, ljubezni, podpore, zahvale, spoštovanja in utrjevanja odnosov. V času v katerem živimo zdaj, pa nas nemalokrat mine želja po obdarovanju, saj nas iz vseh strani bombardirajo s predlogi za najbolj nepozabna in zaželjena darila. A prav ta darila nemalokrat obvisijo v kotu ali pa se na njih nabira prah.

Ste pomislili, da bi tokrat vašim najbližjim podarili doživetje ali nekaj, kar bo prispevalo k njihovemu boljšemu počutju, sproščenosti oziroma zdravju? Nekaj kar bo pomirilo um, pobožalo dušo in blagodejno vplivalo na telo in um.

Za vas smo pripravili nekaj idej za praznična darila. Ob nakupu v decembru prejemte darilo ajurvedski vodnik v PDF – Prazniki z ajurvedo, ki vsebuje veliko domačih napotkov in nekaj receptov, idej kaj storiti po obilni večerji, kako ustvariti domači SPA, kako bolje spati in katera zelišča jemati. Prejmete ga kot darilo ob nakupu izdelkov, bonov ali storitev v decembru.

DARILNI BONI za zvočno kopel, ajurvedske masaže, tečaj joge ali ajurvedsko svetovanje

Darilni bon
Darilni bon

Doživetje sprostitve na pravi ajurvedski masaži, popolni odklop in dvig vibracij na individualni zvočni kopeli ali pa tečaj joge za zdrav um v zdravem telesu. Pripravljene imamo darilne bone, ki bodo obdarovanca ne samo razveselili ampak tudi sprostili in umirili. Saj to je tisto, kar največ šteje mar ne? Oglej vse darilne bone.

DARILA ZA NEGO TELESA

  • Med najbolj priljubljene izdelke zagotovo spadajo olja za obraz in telo. Izbirate lahko kar med petimi različnimi vonji in učinki primernimi tako za najbolj občutljivo kožo, kot za razvajanje in skrbno negovanje.
  • Roll-on za masažo marma točk z redno uporabo harmonizira telo, um in dušo, aktivira samozdravilne moči in poskrbi za celostno dobro počutje. Skrivnost blagodejnega delovanja je v izvrstnih zdravilnih zeliščih, ki so v dolgotrajnem procesu predelana v dragocena certificirana olja za telo.
  • Ajurvedska olja za lase negujejo tudi lasišče in so pripravljena po tisočletja starih recepturah. Nežno jih vmasirajte s krožnimi gibi in si tako privoščite tudi masažo glave.

DARILA KI POGREJEJO OD ZNOTRAJ

  • Ajurvedske kave, čaji in napitki uravnavajo počutje in delujejo na celo telo. Vsebuje naravne sestavine, začimbe in zelišča, ki imajo vpliv tako na naše fizično dobro počutje, kot na umiritev ali aktivacijo našega uma, odvisno od tega kaj si izberemo.

NARAVNA KOZMETIKA

  • Kreme za obraz in telo so narejene iz naravnih sestavin in ajurvedskih zelišč. Kar dajemo na kožo je isto kot, če vnesemo v telo, zato le najbolje.
  • Masažna palica kansa wand iz zlitja različnih kovin se uporablja pri masaži telesa ali obraza.
  • Šamponi in balzam za lase so nežnih vonjev in z različnimi učinki

DARILA ZA LJUBITELJE JOGE

  • Joga blazine, kocke, trakovi, blazine za sedenje in meditacijo ter blazinice za oči … vse to so pripomočki, ki bi si jih doma želel vsak ljubitelj joge. Z joga pripomočki postane vadba pravilnejša, globlja, lažja in nam omogoča hitrejši napredek.
  • Kadila oziroma ajurvedkse dišeče palčke so narejena iz ajurvedskih zelišč in naravnih sestavin. Izdelana so ročno. Tako napolnijo prostor z nežnimi, zdravimi aromami, ki umirijo um in nas popeljejo v čudovite kraje.
  • Čudovit masiven bakren kozarec je izdelan iz čistega visokokakovostnega bakra. Je ročno izdelan in z dolgo življenjsko dobo.Baker deluje protibakterijsko, antioksidativno, pomlajevalno ter čisti toksine in proste radikale, poleg tega baker stimulativno deluje na možgane.

Naj bo praznični čas obarvan z ajurvedo in jogo!