Kansa wand za masažo

32.00

Kansa Wand, ki se v ajurvedi uporablja že več kot 5000 let, ne le zapolni, učvrsti in zmehča drobne gubice, ampak tudi razstruplja kožo. To je vidno kot siva plast na koži, ki nastane po uporabi in katerega speremo z vodo. Kansa wand masažni pripomoček je narejen iz lesenega ročaja in kapice narejene iz materiala, imenovanega Kaash. Gre za posebno mešanico kovin, ki jo v glavnem sestavljajo dragocene kovine baker in kositer. Starodavna modrost trdi, da je ta kovina bolj zdravilna kot zlato ali srebro in pomaga povečati sposobnost celjenja kože. Kovinski del je gladek in poliran, kar je idealno za posebej nežno in mehko masažo. Več o masaži s kansa palico preberite v članku.

Kansa wand uporabimo za masažo obraza, trebuha, hrbta, rok, nog in stopal.

7 na zalogi

Opis

Masaža obraza naj poteka po očiščeni koži, katero lahko umijemo z naravnim gelom iz vrtnice. Za lažje drsenje nanesemo kapljico kumkumadi olja na kansa wand. Masiramo krožno okrog oči, vertikalno po čelu, od brade proti ušesom in od nosu proti ušesom. Na tak način zaobjamemo cel obraz. Vrat masiramo od prsnice navzgor.

Masaža stopal s kansa wand in gheejem bo odlična sprostitvena terapija, ki nam bo pomagala trdno zaspati.

Masaža hrbta, trebuha in nog bo spodbudila cirkulacijo, zmehčala kožo in nas sprostila. Telo umijemo z naravnim milom in na kansa wand nanesemo nekaj kapljic pomlajevalnega olja za lažje drsenje.

Po masaži uporabi naravno ajurvedsko kozmetiko za telo ali obraz.

Morda vam bo prav tako všeč…