Shatavari prah, bio

13.50

Za shatavari prah se uporablja visoko kakovostne organske korenine te vrste špraglja, ki jih skrbno sušimo pri nizkih temperaturah (pod 42 ° C). V primerjavi z običajnim sušenjem na zraku je to zelo nežen proces, saj ohranja naravne rastlinske snovi. Po sušenju se plodovi zmeljejo v prah. Shatavari je možno kupiti tudi v tabletah.

Vegansko.

Količina 100 g

12 na zalogi

Opis

Shatavari pripada družini špargljev. Ajurveda uporablja korenine, ki so dobro znane kot zdravilne za ženske. Prevod za shatavari je “ona, ki ima sto mož”. Shatavari zmanjša vata in pitta doši ter poveča kapha došo.

Je tudi adaptogeno zelišče. Adaptogena zelišča naj bi telesu pomagala pri soočanju s fizičnim in čustvenim stresom. Shatavari velja za splošen zdravstveni tonik za izboljšanje vitalnosti, zaradi česar velja za enega osnovnih izdelkov v ajurvedski medicini.

Pregled:

  • Latinsko ime: Asparagus racemosus
  • Ajurvedski rastlinski produkt, certificirano ekološko
  • Naravni rastlinski izdelek brez umetnih ojačevalcev okusa in dodanih konzervansov
  • Spodbuja ženskost
  • Država porekla: Indija
  • Uravnava pitta in vata došo, povečuje kapha došo

Preizkušen v nemškem laboratoriju za zagotovitev varnosti proizvodov. Ta izdelek je v skladu z EU direktivami glede težkih kovin in mikrobiologije.

Ajurvedsko prehransko dopolnilo predstavlja le del ajurvedske celovite rešitve za ravnovesje in mora biti izbrano glede na stanje vata, pitta in kapha doše. Šele vpeljava ustreznega načina življenja in prehrane glede na trenutno stanje vata, pitta in kapha doše bo dalo želene rezultate. Zato predlagamo, da se pred nakupom ajurvedskega prehranskega dopolnila posvetujete z ajurvedsko svetovalko/cem.

Dodatne informacije

Teža 0.148 kg