Amalaki ekstrakt tablete Holy, KA

31.90 

Prehransko dopolnilo.

Po ajurvedski tradiciji velja amla ali amalaki za plod mladosti in lepote. Znano je, da je najpomembnejša rasayana (obnavlja in pomlajuje). V Evropi jo imenujemo tudi “indijska kosmulja”, ker je njen videz zelo podoben naši kosmulji. Sveže sadje je zelo kislo in ima visoko vsebnost vitamina C. Vključuje 5 od 6 okusov; manjka samo slanost. Amalaki je možno kupiti tudi v prahu.

Linija HOLY – zelišča so blagoslovljena s 108 ponovitvami mantre Dhanvatari v templju Durga Devi v Kerali.

Vegansko.

Količina: 60 tablet

3 na zalogi

Opis

Sestavine: izvleček Amlakija, akacijev gumi

Priporočeno odmerjanje: 1 tableta dvakrat na dan pred ali po jedi s toplo vodo ali po priporočilu ajurvedske svetovalke.

  • Latinsko ime: Emblica officinalis
  • Naravni rastlinski izdelek brez umetnih ojačevalcev okusa in dodanih konzervansov
  • Proizvajalec: Kerala Ayurveda, Avstrija
  • Država porekla: Indija

Priporočenega dnevnega odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom. Hraniti na suhem in hladnem prostoru.

Ajurvedsko prehransko dopolnilo predstavlja le del ajurvedske celovite rešitve za ravnovesje in mora biti izbrano po opravljeni ajurvedski diagnostiki. Celostni napotki, ki dajejo rezultate vključujejo izbran način življenja, prehrano, napitke, začimbe, zelišča, ajurvedske postopke in jogijske tehnike. Pred uporabo ajurvedskega prehranskega dopolnila opravite ajurvedsko diagnostiko pri ajurvedski svetovalki.