Amalaki prah, bio

13.50 

Prehransko dopolnilo.

Po ajurvedski tradiciji velja amla ali amalaki za plod mladosti in lepote. Znano je, da je najpomembnejša rasayana (obnavlja in pomlajuje). V Evropi jo imenujemo tudi “indijska kosmulja”, ker je njen videz zelo podoben naši kosmulji. Sveže sadje je zelo kislo in ima visoko vsebnost vitamina C. Vključuje 5 od 6 okusov; manjka samo slanost. Amalaki je možno kupiti tudi v tabletah.

Vegansko.

Iz kontrolirane ekološke pridelave.

Količina 100 g

4 na zalogi

Opis

Sestavine: Amalaki*

*iz kontrolirane ekološke pridelave

Priporočen dnevni odmerek: 1 čajna žlička 2x dnevno ali po navodilu ajurvedske svetovalke.

  • Latinsko ime: Emblica officinalis
  • Ajurvedski rastlinski izdelek iz kontrolirane ekološke pridelave.
  • Ta izdelek je testiran na kontaminacijo s težkimi kovinami, bakterijami in plesnijo, da se zagotovi visoka kakovost izdelka in skladnost z nemškimi/EU direktivami in standardi.
  • Naravni rastlinski izdelek brez umetnih ojačevalcev okusa in dodanih konzervansov
  • Proizvajalec: Ayucare, Nemčija
  • Država porekla: Indija

Priporočenega dnevnega odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom. Hraniti na suhem in hladnem prostoru.

Ajurvedsko prehransko dopolnilo predstavlja le del ajurvedske celovite rešitve za ravnovesje in mora biti izbrano po opravljeni ajurvedski diagnostiki. Celostni napotki, ki dajejo rezultate vključujejo izbran način življenja, prehrano, napitke, začimbe, zelišča, ajurvedske postopke in jogijske tehnike. Pred uporabo ajurvedskega prehranskega dopolnila opravite ajurvedsko diagnostiko pri ajurvedski svetovalki.