Pippali asava

22.90 

Prehransko dopolnilo.

Ajurvedska zeliščna pijača z alkoholom, izdelana po tradicionalni metodi samo-fermentacije. Originalni recept ne vsebuje konzervansov. Tradicionalno se to vino, ki vsebuje pippali uporablja, ko želimo delovati na pljuča, črevesje in kri. Deluje na želodec in jetra. Zmanjšuje nastajanje in kopičenje ame (toksinov) v telesu. Deluje na vata in kapha došo.

Ajurvedske zeliščne alkoholne pijače se tradicionalno proizvaja s strogim postopkom, v katerem se rastlinski izvlečki fermentirajo. Zeliščne alkoholne pijače so izjemno rahle in hitro delujoče. Učinkovine v vinu ohranijo svoje lastnosti skozi daljše časovno obdobje. V ajurvedi velja, da so asave in arishte posebej učinkovito prehransko dopolnilo.

Vegansko.

Količina 500 ml

3 na zalogi

Opis

Sestavine: palmin trsni sladkor, dataki, vodni izvleček grozda, kurkuma, dolgegi poper, črni poper, poper čava, plumbago, ciprska trava, amalaki/indijska kosmulja, nageljnove žbice, cejlonski cimet, kardamom, mali cimet, nagakesara, konzervans: benzojska kislina 0,1 %

Navodila za uživanje: 2 x dnevno 20 ml z enako količino tople vode.

Pregled:

  • Zeliščna fermentirana alkoholna pijača
  • Vsebnost alkohola: 8,5 % vol
  • Tradicionalni ajurvedski recept.
  • Narejeno iz 100% naravnih sestavin, brez umetnih arom in barvil.
  • Proizvajalec: Classic Ayurveda, Nemčija
  • Država porekla: Indija

Ajurvedsko prehransko dopolnilo predstavlja le del ajurvedske celovite rešitve za ravnovesje in mora biti izbrano glede na stanje vata, pitta in kapha doše. Šele vpeljava ustreznega načina življenja in prehrane glede na trenutno stanje vata, pitta in kapha doše bo dalo želene rezultate. Zato predlagamo, da se pred nakupom ajurvedskega prehranskega dopolnila posvetujete z ajurvedsko svetovalko/cem.

Dodatne informacije

Teža 1.02 kg