Pippali asava

22.90 

Ajurvedska zeliščna pijača z alkoholom, izdelana po tradicionalni metodi samo-fermentacije. Originalni recept ne vsebuje konzervansov. Tradicionalno se to vino, ki vsebuje pippali uporablja pri težavah s pljuči, kašlju, pri črevesnih težavah, slabokrvnosti, črevesnih plinih, izgubi apetita. Deluje na želodec in povečuje izločanje želodčnih sokov. Deluje tudi na jetra in spodbuja izločanje žolča v črevesje. Tako izboljša apetit in prebavo. V svojem delovanju razstruplja saj zmanjšuje nastajanje in kopičenje ame (toksinov) v telesu. Deluje na vata in kapha došo.

Ajurvedske zeliščne alkoholne pijače se tradicionalno proizvaja s strogim postopkom, v katerem se rastlinski izvlečki fermentirajo. Zeliščne alkoholne pijače so izjemno rahle in hitro delujoče. Učinkovine v vinu ohranijo svoje lastnosti skozi daljše časovno obdobje. V ajurvedi velja, da so asave in arishte posebej učinkovito prehransko dopolnilo.

Vegansko.

Količina 500 ml

3 na zalogi

Opis

Pregled:

  • Zeliščna fermentirana alkoholna pijača
  • Vsebnost alkohola: 8,5 % vol

Ajurvedsko prehransko dopolnilo predstavlja le del ajurvedske celovite rešitve za ravnovesje in mora biti izbrano glede na stanje vata, pitta in kapha doše. Šele vpeljava ustreznega načina življenja in prehrane glede na trenutno stanje vata, pitta in kapha doše bo dalo želene rezultate. Zato predlagamo, da se pred nakupom ajurvedskega prehranskega dopolnila posvetujete z ajurvedsko svetovalko/cem.

Dodatne informacije

Teža 1.02 kg