Gotu kola prah, bio, KA

14.50 

Prehransko dopolnilo.

Gotu Kola (Centella Asiatica) ali Mandukaparni v Severni Indiji imenujejo tudi Brahmi. Tudi Bacopa Monnieri je znana po imenu Brahmi. Pomen besede “Brahmi” je “spodbujanje intelekta”, ki velja za oba zelišča. Zato vedno preverite botanično ime zelišča, ki ga jemljete.

Podobno kot Brahmi je Gotu Kola zelišče, ki spodbuja intelekt, znano po svojih nevrozaščitnih lastnostih. Zaradi tega se običajno uporablja za izboljšanje spomina in drugih kognitivnih funkcij. Deluje tudi na kožo, želodčno sluznico, limfni sistem, srce in pljuča. Poveča izločanje glikoproteina in želodčnega mucina v želodcu, kar pomaga preprečiti poškodbe želodčne sluznice zaradi odvečne kisline. Torej pomaga pri želodčnih boleznih, vključno z gastritisom, GERB, izgubo apetita pri gastritisu ali refluksu kisline itd.

Vegansko.

Iz kontrolirane ekološke pridelave.

Količina 100 g

 

9 na zalogi

Opis

Sestavine: Gotu kola*

*iz kontrolirane ekološke pridelave

Priporočen dnevni odmerek: največ 2-5 g na dan (2 g je čajna žlička), 2 x dnevno s toplo vodo vsaj 30 minut po jedi, priporočljivo je, da prvi odmerek vzamete po zajtrku ali po navodilu ajurvedske svetovalke.

Pregled:

  • Latinsko ime: centella asiatica
  • Rastlinski izdelek iz kontrolirane ekološke pridelave.
  • Tradicionalni ajurvedski recept.
  • Narejeno iz 100% naravnih sestavin, brez umetnih arom in barvil.
  • Proizvajalec: Kerala Ayurveda, Avstrija
  • Država porekla: Indija

Priporočenega dnevnega odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom. Hraniti na suhem in hladnem prostoru.

Ajurvedsko prehransko dopolnilo predstavlja le del ajurvedske celovite rešitve za ravnovesje in mora biti izbrano po opravljeni ajurvedski diagnostiki. Celostni napotki, ki dajejo rezultate vključujejo izbran način življenja, prehrano, napitke, začimbe, zelišča, ajurvedske postopke in jogijske tehnike. Pred uporabo ajurvedskega prehranskega dopolnila opravite ajurvedsko diagnostiko pri ajurvedski svetovalki.

Dodatne informacije

Teža 0.144 kg