Pippali prah, bio, KA

15.50 

Prehransko dopolnilo.

Pippali je podobnega okusa kot črni poper, vendar veliko manj težek. Uporablja se ga v mešanici trikatu, treh pekočih. Tradicionalno dobro vpliva na dihala, pomirja vata in kapha došo. Uporablja se ga pri prehladu in mokrem kašlju. Deluje pomlajevalno na pljuča, na pranavaha sroto in avalambaka kapho. Z medom se uporablja pri astmi, bronhitisu, pljučnici in poslabšanem imunskem stanju, posebej v predelu pljuč.

Stimulira prebavno moč, uporaben pri slabi absorpciji, povečuje presnovno moč jeter, zaradi vsebnosti piperina, povečuje asimilacijo drugih sestavin, zato se velikokrat kombinira z drugimi zelišči. Deluje na jetra in jih ščiti.

Vegansko.

Iz kontrolirane ekološke pridelave.

Količina 100 g

2 na zalogi

Opis

Sestavine: Pippali*

*iz kontrolirane ekološke pridelave

Priporočen dnevni odmerek: 1/3 čajne žličke 2x dnevno v hrani ali po navodilu ajurvedske svetovalke.

Pregled:

  • Latinsko ime: piper longum
  • Rastlinski izdelek iz kontrolirane ekološke pridelave.
  • Tradicionalni ajurvedski recept.
  • Narejeno iz 100% naravnih sestavin, brez umetnih arom in barvil.
  • Proizvajalec: Kerala Ayurveda, Avstrija
  • Država porekla: Indija

Priporočenega dnevnega odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom. Hraniti na suhem in hladnem prostoru.

Ajurvedsko prehransko dopolnilo predstavlja le del ajurvedske celovite rešitve za ravnovesje in mora biti izbrano po opravljeni ajurvedski diagnostiki. Celostni napotki, ki dajejo rezultate vključujejo izbran način življenja, prehrano, napitke, začimbe, zelišča, ajurvedske postopke in jogijske tehnike. Pred uporabo ajurvedskega prehranskega dopolnila opravite ajurvedsko diagnostiko pri ajurvedski svetovalki.

Dodatne informacije

Teža 0.146 kg

Morda vam bo prav tako všeč…