Triphala guggulu ekstrakt tablete Holy, KA

35.90 

Tradicionalno se triphala guggulu v ajurvedi uporablja za nižanje holesterola, je laksativ, čisti kri in deluje protivnetno. Uporabimo ga tudi v primeru povečane telesne teže, počasnem metabolizmu, deluje v primeru hemoroidov in fistulah. Dviguje imunost telesa, čisti toksine tkiv, deluje proti alergijam ter bleži revmatoidni in osteo artritis.

Vegansko.

Linija HOLY – zelišča so blagoslovljena s 108 ponovitvami mantre Dhanvatari v templju Durga Devi v Kerali.

Količina: 60 tablet

8 na zalogi

Opis

Sestavine: Guggulu, Amalaki, Bibhitaki, Haritaki, celuloza

Priporočen dnevni odmerek: vzemite 1 tableto brez žvečenja dvakrat na dan po obroku s toplo vodo ali po navodilu ajurvedske svetovalke.

  • Latinsko ime: Commifera mucul, Emblica officinalis, Terminalia chebula, Terminalia bellirica
  • Naravni rastlinski izdelek brez umetnih ojačevalcev okusa in dodanih konzervansov
  • Proizvajalec: Kerala Ayurveda, Avstrija
  • Država porekla: Indija

Priporočenega dnevnega odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom. Hraniti na suhem in hladnem prostoru.

Ajurvedsko prehransko dopolnilo predstavlja le del ajurvedske celovite rešitve za ravnovesje in mora biti izbrano po opravljeni ajurvedski diagnostiki. Celostni napotki, ki dajejo rezultate vključujejo izbran način življenja, prehrano, napitke, začimbe, zelišča, ajurvedske postopke in jogijske tehnike. Pred uporabo ajurvedskega prehranskega dopolnila opravite ajurvedsko diagnostiko pri ajurvedski svetovalki.

Dodatne informacije

Teža 0.064 kg