Shallaki ekstrakt tablete Holy, KA

31.90 

Prehransko dopolnilo.

Shallaki podpira normalno delovanje in udobno gibanje sklepov. Podpira vaš sistem pri odstranjevanju toksinov in odvečne toplote iz sklepnega tkiva. Podpira zdrav krvni obtok ter pomirja in hladi sklepe ter podpira naraven in zdrav odziv telesa na vnetje.

Vegansko.

Linija HOLY – zelišča so blagoslovljena s 108 ponovitvami mantre Dhanvatari v templju Durga Devi v Kerali.

Vsebina: 60 tablet

3 na zalogi

Opis

Sestavine: ekstrakt izvlečka Sallaki-Boswellia serrata, Akacijev gumi.

Priporočeno odmerjanje: 1 tableta dvakrat na dan pred ali po jedi s toplo vodo ali po priporočilu ajurvedske svetovalke.

Pregled:

  • Latinsko ime: Boswellia serrata
  • Tradicionalni ajurvedski recept.
  • Narejeno iz 100% naravnih sestavin, brez umetnih arom in barvil.
  • Proizvajalec: Kerala Ayurveda, Avstrija
  • Država porekla: Indija

Priporočenega dnevnega odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom. Hraniti na suhem in hladnem prostoru. Uživanje ni priporočljivo v času nosečnosti in dojenja.

Ajurvedsko prehransko dopolnilo predstavlja le del ajurvedske celovite rešitve za ravnovesje in mora biti izbrano po opravljeni ajurvedski diagnostiki. Celostni napotki, ki dajejo rezultate vključujejo izbran način življenja, prehrano, napitke, začimbe, zelišča, ajurvedske postopke in jogijske tehnike. Pred uporabo ajurvedskega prehranskega dopolnila opravite ajurvedsko diagnostiko pri ajurvedski svetovalki.

Dodatne informacije

Teža 0.148 kg