Bala prah, bio, KA

15.50 

Prehransko dopolnilo.

Bala je zelišče, ki se v ajurvedski medici uporablja kot tonik, sredstvo za pomirjanje in pomlajevanje, je rasayana. Je učinkovit srčni tonik, deluje proti vsem motenj tipa vata, hrani živčni sistem, blaži artritično bolečino, pomlajuje, hrani in stimulira srce. Blaži vnetje živčnega tkiva, odpravlja krče.

Uporablja se pri bolečinah, nevralgijah, išiasu, izčrpanosti živčnega sistema, za krepitev reproduktivnega tkiva, pri suhem kašlju, astmi, srčni aritmiji, tahikardiji, palpitacijam. Kontraindikacija je ama ali povišana kapha doša.

Vegansko.

Iz kontrolirane ekološke pridelave.

Količina 100 g

4 na zalogi

Opis

Sestavine: Bala*

*iz kontrolirane ekološke pridelave

Priporočen dnevni odmerek: 1 čajna žlička 2 x na dan s toplo vodo vsaj 30 minut po jedi ali po navodilu ajurvedske svetovalke.  Priporočljivo je, da prvi odmerek vzamete po zajtrku.

Pregled:

  • Latinsko ime: Sida cordifolia
  • Rastlinski izdelek iz kontrolirane ekološke pridelave.
  • Tradicionalni ajurvedski recept.
  • Narejeno iz 100% naravnih sestavin, brez umetnih arom in barvil.
  • Proizvajalec: Kerala Ayurveda, Avstrija
  • Država porekla: Indija

Priporočenega dnevnega odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom. Hraniti na suhem in hladnem prostoru.

Ajurvedsko prehransko dopolnilo predstavlja le del ajurvedske celovite rešitve za ravnovesje in mora biti izbrano po opravljeni ajurvedski diagnostiki. Celostni napotki, ki dajejo rezultate vključujejo izbran način življenja, prehrano, napitke, začimbe, zelišča, ajurvedske postopke in jogijske tehnike. Pred uporabo ajurvedskega prehranskega dopolnila opravite ajurvedsko diagnostiko pri ajurvedski svetovalki.

Dodatne informacije

Teža 0.126 kg