Brahmi ekstrakt (15:1), KA

21.00 

Bio Brahmi ekstrakt je tradicionalno ajurvedsko zelišče za podporo normalnemu delovanju uma, spomina in živčnega sistema. Podpira normalno delovanje mentalnega zaznavanja in sposobnost koncentracije.

Uravnava vse tri doše, najboljše za pitta došo.

Vsebina: 120 tablet (500 mg)

2 na zalogi

Opis

Ajurveda opisuje brahmi kot “rastlino z znanjem brahmana”, absolutnega obstoja. Usklajuje pranavato, ki jo ajurveda povezuje z optimalnim spominom, koncentracijo. Njegov učinek ni znanstveno potrjen. Uporabi se celotna rastlina.

Pregled:

  • Latinsko ime: bacopa monnieri
  • Ajurvedski rastlinski produkt, certificirano ekološko
  • Država porekla: Indija
  • Zmanjšuje vata in pitta došo
  • Proizvajalec: Kerala Ayurveda

Priporočeno odmerjanje: Vzemite 1 tableto dvakrat na dan pred obrokom s toplo pitno vodo, brez žvečenja. Dnevni odmerek (= 2 tableti) vsebuje 1000 mg posušenega izvlečka brahmija.

Sestavine: izvleček mletega brahmija (Bacopamonnieri).

Ajurvedsko prehransko dopolnilo predstavlja le del ajurvedske celovite rešitve za ravnovesje in mora biti izbrano glede na stanje vata, pitta in kapha doše. Šele vpeljava ustreznega načina življenja in prehrane glede na trenutno stanje vata, pitta in kapha doše bo dalo želene rezultate. Zato predlagamo, da se pred nakupom ajurvedskega prehranskega dopolnila posvetujete z ajurvedsko svetovalko/cem.

 

Dodatne informacije

Teža 0.148 kg