Brahmi tablete, bio

16.50 

Te zeliščne tablete so narejene iz visoko kakovostnih suhšenih delov rastline brahmi (certificirano ekološko).

Preden se rastlino zmelje v prah, se jo suši pri nizki temperaturi (pod 42 stopinj Celzija), kar je zelo delikaten način sušenja, ki zagotavlja boljše ohranjanje naravnih rastlinskih snovi, kot običajno sušenje na zraku. Tablete so v skladu s predpisi za kakovost presne hrane.

Vegansko.

Količina cca. 150 tablet, 60 g

18 na zalogi

Opis

Ajurveda opisuje brahmi kot “rastlino z znanjem brahmana”, absolutnega obstoja. Usklajuje pranavato, ki jo ajurveda povezuje z optimalnim spominom, koncentracijo. Njegov učinek ni znanstveno potrjen. Uporabi se celotna rastlina.

Pregled:

  • Latinsko ime: bacopa monnieri
  • Ajurvedski rastlinski produkt, certificirano ekološko
  • Država porekla: Indija
  • Zmanjšuje vata in pitta došo

Preizkušen v nemškem laboratoriju za zagotovitev varnosti proizvodov. Ta izdelek je v skladu z EU direktivami glede težkih kovin in mikrobiologije.

Ajurvedsko prehransko dopolnilo predstavlja le del ajurvedske celovite rešitve za ravnovesje in mora biti izbrano glede na stanje vata, pitta in kapha doše. Šele vpeljava ustreznega načina življenja in prehrane glede na trenutno stanje vata, pitta in kapha doše bo dalo želene rezultate. Zato predlagamo, da se pred nakupom ajurvedskega prehranskega dopolnila posvetujete z ajurvedsko svetovalko/cem.

 

Dodatne informacije

Teža 0.082 kg