Ashwagandha tablete, bio

14.90 

Zeliščne ašvaganda tablete so narejene iz visoko kakovostnih, suhih korenin ashwagandhe (certificirano ekološko).

Preden se jih zmelje v prah, se korenine rastline posuši pri nizki temperaturi (pod 42 stopinj Celzija), kar je zelo delikaten proces, ki zagotavlja boljše ohranjanje naravnih rastlinskih snovi, kot običajno sušenje na zraku. Tablete ustrezajo predpisom za presno hrano.

Vegansko.

Količina cca. 150 tablet, 60 g

13 na zalogi

Opis

Ašvaganda (angleško ashwagandha), imenovana tudi zimska češnja, je eno najbolj znanih ajurvedskih prehranskih dopolnil. V ajurvedi je način, kako se uporablja ashwagandha, enakovreden ginsengu v tradicionalni kitajski medicini. Beseda ashwagandha pomeni “vonj po konjih” in verjame se, da nam njena korenina da moč konja. Zmanjšuje vata in kapha doši.

Pregled:

  • Latinsko ime: withania somnifera
  • Ajurvedski rastlinski produkt, certificirano ekološko
  • Poznan kot “indijski ginseng”
  • Država porekla: Indija
  • Posebej primerno za jesen in zimo
  • Zmanjšuje vata in kapha doši

Preizkušen v nemškem laboratoriju za zagotovitev varnosti proizvodov. Ta izdelek je v skladu z EU direktivami glede težkih kovin in mikrobiologije.

Ajurvedsko prehransko dopolnilo predstavlja le del ajurvedske celovite rešitve za ravnovesje in mora biti izbrano glede na stanje vata, pitta in kapha doše. Šele vpeljava ustreznega načina življenja in prehrane glede na trenutno stanje vata, pitta in kapha doše bo dalo želene rezultate. Zato predlagamo, da se pred nakupom ajurvedskega prehranskega dopolnila posvetujete z ajurvedsko svetovalko/cem.

Dodatne informacije

Teža 0.082 kg