Ashwagandha tablete, bio

14.90 

Ašvaganda (angleško ashwagandha), imenovana tudi zimska češnja, je eno najbolj znanih ajurvedskih prehranskih dopolnil. V ajurvedi je način, kako se uporablja ašvaganda, enakovreden ginsengu v tradicionalni kitajski medicini. Beseda ašvaganda pomeni “vonj po konjih” in verjame se, da nam njena korenina da moč konja. Zmanjšuje vata in kapha doši.

Ašvaganda je adaptogena rastlina, ki se prilagaja našim potrebam. Lahko deluje pomirjevalno, lahko pa nam da moč. Svetujemo jo v primeru stresa, izčrpanosti, težavah pri spanju, saj deluje na živčni sistem. Moški tudi radi posežejo po njej, saj deluje na spolno moč. Podpira normalno raven energije in vitalnosti. Deluje na nadledvično žlezo in tako na naš um in spanec

Vegansko.

Količina cca. 150 tablet, 60 g

10 na zalogi

Opis

Sestavine: ašvaganda

Pregled:

  • Latinsko ime: withania somnifera
  • Ajurvedski rastlinski produkt, certificirano ekološko
  • Poznan kot “indijski ginseng”
  • Država porekla: Indija
  • Posebej primerno za jesen in zimo
  • Zmanjšuje vata in kapha doši

Preizkušen v nemškem laboratoriju za zagotovitev varnosti proizvodov. Ta izdelek je v skladu z EU direktivami glede težkih kovin in mikrobiologije.

Ajurvedsko prehransko dopolnilo predstavlja le del ajurvedske celovite rešitve za ravnovesje in mora biti izbrano glede na stanje vata, pitta in kapha doše. Šele vpeljava ustreznega načina življenja in prehrane glede na trenutno stanje vata, pitta in kapha doše bo dalo želene rezultate. Zato predlagamo, da se pred nakupom ajurvedskega prehranskega dopolnila posvetujete z ajurvedsko svetovalko/cem.

Dodatne informacije

Teža 0.082 kg