Karela prah, bio, NIMI

10.90 

Prehransko dopolnilo.

Karela je v Indiji zelo znana in široko uporabljena zelenjava – grenka kumara. Uravnava nivo krvnega sladkorja, zato je nepogrešljiva pri diabetesu. Za ta primer jo najraje kombiniramo z zeliščem gurmar, kurkumo in grškim senom. Njen grenek okus uravnava kapha došo, uravnava delovanje trebušne slinavke in stimulira metabolizem maščobnega tkiva.

V prebavnem traktu deluje proti bakterijam in parazitom, saj ima nežen purgativni učinek. Zmanjšuje vnetja v črevesju. Učinkuje na jetra (ranjaka pitta), čisti kri in posledično učinkuje na kožo (bhrajaka pitta).

Vegansko. Iz kontrolirane ekološke pridelave.

Količina: 100 g

2 na zalogi

Opis

Sestavine: prah karele*

*Iz kontrolirane ekološke pridelave

Pregled:

  • Latinsko ime: momordica charantia
  • Ajurvedski rastlinski produkt, certificirano ekološko
  • Poznana za diabetes
  • Naravni rastlinski izdelek brez umetnih ojačevalcev okusa in dodanih konzervansov
  • Pomirja vse tri doše, še posebej kapha došo
  • Proizvajalec: NIMI, Nemčija, Država porekla: Indija

Priporočenega dnevnega odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom. Hraniti na suhem in hladnem prostoru.

Ajurvedsko prehransko dopolnilo predstavlja le del ajurvedske celovite rešitve za ravnovesje in mora biti izbrano po opravljeni ajurvedski diagnostiki. Celostni napotki, ki dajejo rezultate vključujejo izbran način življenja, prehrano, napitke, začimbe, zelišča, ajurvedske postopke in jogijske tehnike. Pred uporabo ajurvedskega prehranskega dopolnila opravite ajurvedsko diagnostiko pri ajurvedski svetovalki.

Dodatne informacije

Teža 0.400 kg