Guduchi ekstrakt tablete Holy, KA

31.90 

Prehransko dopolnilo.

Guduchi je s svojimi srčastimi listi v ajurvedi znan tudi kot amrita oz. božanski nektar. Guduchi deluje na jetra in posledično tudi na kožo, odstranjuje amo – toksine. Deluje na imunski sistem.Guduchi uravnava vse tri doše, še posebej pitta došo.

Vegansko.

Linija HOLY – zelišča so blagoslovljena s 108 ponovitvami mantre Dhanvatari v templju Durga Devi v Kerali.

Vsebina: 60 tablet

3 na zalogi

Opis

Sestavine: guduči, akacijev gumi.

Priporočeno odmerjanje: 1 tableta dvakrat na dan pred ali po jedi s toplo vodo ali po priporočilu ajurvedske svetovalke.

Pregled:

  • Latinsko ime: tinospora cordifolia
  • Tradicionalni ajurvedski recept.
  • Narejeno iz 100% naravnih sestavin, brez umetnih arom in barvil.
  • Proizvajalec: Kerala Ayurveda, Avstrija
  • Država porekla: Indija

Priporočenega dnevnega odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom. Hraniti na suhem in hladnem prostoru. Uživanje ni priporočljivo v času nosečnosti in dojenja.

Ajurvedsko prehransko dopolnilo predstavlja le del ajurvedske celovite rešitve za ravnovesje in mora biti izbrano po opravljeni ajurvedski diagnostiki. Celostni napotki, ki dajejo rezultate vključujejo izbran način življenja, prehrano, napitke, začimbe, zelišča, ajurvedske postopke in jogijske tehnike. Pred uporabo ajurvedskega prehranskega dopolnila opravite ajurvedsko diagnostiko pri ajurvedski svetovalki.

Dodatne informacije

Teža 0.148 kg