Chandraprabha vati, ekstrakt tablete Holy, KA

35.90 

Prehransko dopolnilo.

Chandraprabha vati je ajurvedski pripravek, sestavljen iz številnih ajurvedskih zelišč in začimb. Deluje na genito-urinarni sistemin na urin. Deluje na ledvice in erektilno funkcijo, saj ima lastnosti afrodizijaka. Po ajurvedi Chandraprabha Vati deluje tudi na prebavo. Znano je tudi, da ima lastnosti Balya (moč), Vrsya (afrodiziak) in Rasayana (pomlajevanje), ki pomagajo povečati moč. Uravnava vse tri doše.

Linija HOLY – zelišča so blagoslovljena s 108 ponovitvami mantre Dhanvatari v templju Durga Devi v Kerali.

Vegansko.

Količina: 60 tablet

1 na zalogi

Opis

Sestavine: kamfor, ostrica, guduči , kurkuma, darvi, dolgi poper, koriander, haritaki, bibitaki, amalaki, ingver, črni poper, dolgi poper, ječmen, črna sol, amonijev klorid, cimet, kardamom, sadkor, gorska smola, gugulu

Priporočen dnevni odmerek: 1 tableta 2x na dan pred obrokom ali po navodilu ajurvedske svetovalke.

Pregled:

  • Tradicionalni ajurvedski recept.
  • Narejeno iz 100% naravnih sestavin, brez umetnih arom in barvil.
  • Proizvajalec: Kerala Ayurveda, Avstrija
  • Država porekla: Indija

Priporočenega dnevnega odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom. Hraniti na suhem in hladnem prostoru.

Ajurvedsko prehransko dopolnilo predstavlja le del ajurvedske celovite rešitve za ravnovesje in mora biti izbrano po opravljeni ajurvedski diagnostiki. Celostni napotki, ki dajejo rezultate vključujejo izbran način življenja, prehrano, napitke, začimbe, zelišča, ajurvedske postopke in jogijske tehnike. Pred uporabo ajurvedskega prehranskega dopolnila opravite ajurvedsko diagnostiko pri ajurvedski svetovalki.