Ashvagandha tablete, KA

18.90 

Ašvaganda (angleško ashwagandha), imenovana tudi zimska češnja, je eno najbolj znanih ajurvedskih prehranskih dopolnil. V ajurvedi je način, kako se uporablja ashvagandha, enakovreden ginsengu v tradicionalni kitajski medicini. Beseda ashvagandha pomeni “vonj po konjih” in verjame se, da nam njena korenina da moč konja. Zmanjšuje vata in kapha doši.

Ašvaganda je adaptogena rastlina, ki se prilagaja našim potrebam. Lahko nas pomiri, lahko pa nam da moč. Svetujemo jo v primeru stresa, izčrpanosti, težavah pri spanju, saj krepi živčni sistem. Moški tudi radi posežejo po njej, saj okrepi spolno moč.

Vegansko.

Količina cca. 120 tablet, 60 g

1 na zalogi

Opis

Priporočeno odmerjanje: zaužijte 2 tableti dvakrat na dan po obroku s toplo vodo brez žvečenja. Dnevna poraba (= 4 tablete) vsebuje 2 g posušene korenine ašvagande v prahu.

Pregled:

  • Latinsko ime: withania somnifera
  • Ajurvedski rastlinski produkt, certificirano ekološko
  • Poznan kot “indijski ginseng”
  • Država porekla: Indija
  • Posebej primerno za jesen in zimo
  • Zmanjšuje vata in kapha doši

Ajurvedsko prehransko dopolnilo predstavlja le del ajurvedske celovite rešitve za ravnovesje in mora biti izbrano glede na stanje vata, pitta in kapha doše. Šele vpeljava ustreznega načina življenja in prehrane glede na trenutno stanje vata, pitta in kapha doše bo dalo želene rezultate. Zato predlagamo, da se pred nakupom ajurvedskega prehranskega dopolnila posvetujete z ajurvedsko svetovalko/cem.

Dodatne informacije

Teža 0.082 kg

Morda vam bo prav tako všeč…