Ruhe – notranji mir in fokus, bio kapsule, KA

20.90 

Prehransko dopolnilo.

Kapsule Ruhe (notranji mir in fokus) so izdelane iz tradicionalne ajurvedske mešanice 10 zelišč, ki podpirajo normalne funkcije spomina, koncentracije in krepijo notranji občutek miru. Mešanica je medhya rasayana, kar pomeni, da hrani in podpira živčni sistem – majja dhatu. Regulira Prana vayu, Udana vayu, Sadaka Pitta.

Iz kontrolirane ekološke pridelave.

Vegansko.

Količina 80 kos, 40 g

2 na zalogi

Opis

Sestavine: Gotukola*, Brahmi*, Schankhpushpi*, Tulsi *, Ashwagandha*, kapsula: celuloza

*iz kontrolirane ekološke pridelave

Priporočen dnevni odmerek: 2 kapsuli 2x na dan po obroku s toplo vodo, priporoča se užiti skupaj s kurkuma latte ali mandljevim mlekom ali po navodilu ajurvedske svetovalke.

Ni priporočljivo za otroke, nosečnice in doječe matere. Svetujemo previdnost pri sočasni uporabi antiepileptikov in antidepresivov.

Pregled:

  • Latinsko ime: Centella asiatica, Bacopa monniera, Convolvulus pluricaulis, Ocimum santum, Withania somnifera
  • Rastlinski izdelek iz kontrolirane ekološke pridelave.
  • Tradicionalni ajurvedski recept.
  • Narejeno iz 100% naravnih sestavin, brez umetnih arom in barvil.
  • Proizvajalec: Kerala Ayurveda, Avstrija
  • Država porekla: Indija

Priporočenega dnevnega odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom. Hraniti na suhem in hladnem prostoru.

Ajurvedsko prehransko dopolnilo predstavlja le del ajurvedske celovite rešitve za ravnovesje in mora biti izbrano po opravljeni ajurvedski diagnostiki. Celostni napotki, ki dajejo rezultate vključujejo izbran način življenja, prehrano, napitke, začimbe, zelišča, ajurvedske postopke in jogijske tehnike. Pred uporabo ajurvedskega prehranskega dopolnila opravite ajurvedsko diagnostiko pri ajurvedski svetovalki.

Morda vam bo prav tako všeč…