Gokshura prah, bio, KA

15.50 

Prehransko dopolnilo.

Gokshura je trnasta plezalna rastlina, ki raste v peščenih tleh Indije. Gokshura ima tudi veliko drugih imen, na primer hudičev trn, ki vsa opisujejo bodice orehov, ki so ostre in se prilepijo na šape in krzno živali.

Tradicionalno ajurvedsko zelišče, ki deluje na urinarni trakt, prostato, ledvice, reproduktivni sistem in živčni sistem.

Iz kontrolirane ekološke pridelave.

Vegansko.

Količina 100 g

2 na zalogi

Opis

Sestavine: gokšura ali hudičev trn*

*iz kontrolirane ekološke pridelave

Priporočen dnevni odmerek: 1 čajna žlička, 2x dnevno s toplo vodo vsaj 30 minut po jedi. Priporočljivo je, da prvi odmerek vzamete po zajtrku ali po navodilu ajurvedske svetovalke.

Ni priporočljivo za otroke, nosečnice in doječe matere.

Pregled:

  • Latinsko ime: tribulus terrestris
  • Rastlinski izdelek iz kontrolirane ekološke pridelave.
  • Tradicionalni ajurvedski recept.
  • Narejeno iz 100% naravnih sestavin, brez umetnih arom in barvil.
  • Proizvajalec: Kerala Ayurveda, Avstrija
  • Država porekla: Indija

Priporočenega dnevnega odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom. Hraniti na suhem in hladnem prostoru.

Ajurvedsko prehransko dopolnilo predstavlja le del ajurvedske celovite rešitve za ravnovesje in mora biti izbrano po opravljeni ajurvedski diagnostiki. Celostni napotki, ki dajejo rezultate vključujejo izbran način življenja, prehrano, napitke, začimbe, zelišča, ajurvedske postopke in jogijske tehnike. Pred uporabo ajurvedskega prehranskega dopolnila opravite ajurvedsko diagnostiko pri ajurvedski svetovalki.

Dodatne informacije

Teža 0.148 kg