Amalaki ekstrakt (6:1) kapsule, KA

21.00 

Prehransko dopolnilo.

Po ajurvedski tradiciji velja amalaki za plod mladosti in lepote. Imenovan je tudi amla, ki v sanskrtu pomeni kislo. Njeno drugo ime je dhatri kar pomeni mati ali negovalka, saj so njene lastnosti prav takšne. Znano je, da je najpomembnejša rasayana. V Evropi jo imenujemo tudi “indijska kosmulja”, ker je njen videz zelo podoben naši kosmulji. Sveže sadje je zelo kislo in ima visoko vsebnost vitamina C. Vključuje 5 od 6 okusov; manjka samo slanost. Amalaki uravnava vse tri doše in kljub tem, da je kislega okusa blagodejno vpliva na pitto

Amalaki je možno kupiti tudi v prahu in tabletah.

Vegansko.

Količina 60 kapsul 30 g

2 na zalogi

Opis

Sestavine: Amalaki ali indijska kosmulja

Priporočen dnevni odmerek: 1 kapsula 2x dnevno pred obrokom z nekaj vode ali po navodilu ajurvedske svetovalke.

  • Latinsko ime: Emblica officinalis
  • Tradicionalni ajurvedski recept.
  • Narejeno iz 100% naravnih sestavin, brez umetnih arom in barvil.
  • Proizvajalec: Kerala Ayurveda, Avstrija
  • Država porekla: Indija

Priporočenega dnevnega odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom. Hraniti na suhem in hladnem prostoru.

Ajurvedsko prehransko dopolnilo predstavlja le del ajurvedske celovite rešitve za ravnovesje in mora biti izbrano po opravljeni ajurvedski diagnostiki. Celostni napotki, ki dajejo rezultate vključujejo izbran način življenja, prehrano, napitke, začimbe, zelišča, ajurvedske postopke in jogijske tehnike. Pred uporabo ajurvedskega prehranskega dopolnila opravite ajurvedsko diagnostiko pri ajurvedski svetovalki.