Brahmi prah, bio

18.00 

Prehransko dopolnilo.

Ajurveda opisuje brahmi kot “rastlino z znanjem brahmana”, absolutnega obstoja. Po ajurvedski tradiciji usklajuje pranavato, ki jo ajurveda povezuje z optimalnim spominom, koncentracijo. Brahmi je eden najmočnejših možganskih tonikov v ajurvedski farmakopeji. V Aziji se že tisočletja uporablja kot zdravilo in kot okusna listnata zelenjava. To slastno zeleno zelišče je priljubljeno za izboljšanje pozornosti in koncentracije ter za ohranjanje ostrega intelekta. Podpira zdravo prekrvavitev možganov in s tem dober spomin in koncentracijo. Zelo radi ga uporabljajo študentje, mentalno zaposleni ter tudi starejši. Odlično se kombinira z zeliščem shankapushpi.

Vegansko. Količina 80 g

8 na zalogi

Opis

Sestavine: Brahmi* (Bacopa monnieri) zmlet* iz kontrolirane ekološke pridelave

Priporočen odmerek: 1 čajna žlička dnevno ali po navodilih ajurvedske svetovalke.

Pregled:

  • Latinsko ime: bacopa monnieri
  • Ajurvedski rastlinski produkt, certificirano ekološko
  • Naravni rastlinski izdelek brez umetnih ojačevalcev okusa in dodanih konzervansov
  • Tradicionalni ajurvedski recept.
  • Proizvaja: Classic ayurveda, Nemčija
  • Država porekla: Indija
  • Zmanjšuje vata in pitta došo

Več o brahmiju tu.

Priporočenega dnevnega odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom. Hraniti na suhem in hladnem prostoru.

Ajurvedsko prehransko dopolnilo predstavlja le del ajurvedske celovite rešitve za ravnovesje in mora biti izbrano po opravljeni ajurvedski diagnostiki. Celostni napotki, ki dajejo rezultate vključujejo izbran način življenja, prehrano, napitke, začimbe, zelišča, ajurvedske postopke in jogijske tehnike. Pred uporabo ajurvedskega prehranskega dopolnila opravite ajurvedsko diagnostiko pri ajurvedski svetovalki.

Dodatne informacije

Teža 0.148 kg