Brahmi liofiliziran prah, bio

18.00

Najboljša razpoložljiva kakovost praška brahmi je pridobljena z liofilizacijo. S tem zapletenim in dragim procesom pri temperaturah okoli ledišča liste rastline brahmi zelo nežno in z obsežnim ohranjanjem fitokemikalij prikrajšamo za vodo. Ta postopek sušenja je še posebej učinkovit pri zelenih listnatih rastlinah.

Po sušenju se deli rastline zmeljejo v prah. Prašek ustreza smernicam za presno prehrano in ne vsebuje polnil ali pomožnih snovi. Zaradi načina sušenja se ohrani večina sestavin naravno prisotnih v rastlini.

Vegansko.

Količina 80 g

Opis

Ajurveda opisuje brahmi kot “rastlino z znanjem brahmana”, absolutnega obstoja. Usklajuje pranavato, ki jo ajurveda povezuje z optimalnim spominom, koncentracijo. Njegov učinek ni znanstveno potrjen. Uporabi se celotna rastlina.

Pregled:

  • Latinsko ime: bacopa monnieri
  • Ajurvedski rastlinski produkt, certificirano ekološko
  • Naravni rastlinski izdelek brez umetnih ojačevalcev okusa in dodanih konzervansov
  • Država porekla: Indija
  • Zmanjšuje vata in pitta došo

Preizkušen v nemškem laboratoriju za zagotovitev varnosti proizvodov. Ta izdelek je v skladu z EU direktivami glede težkih kovin in mikrobiologije.

Ajurvedsko prehransko dopolnilo predstavlja le del ajurvedske celovite rešitve za ravnovesje in mora biti izbrano glede na stanje vata, pitta in kapha doše. Šele vpeljava ustreznega načina življenja in prehrane glede na trenutno stanje vata, pitta in kapha doše bo dalo želene rezultate. Zato predlagamo, da se pred nakupom ajurvedskega prehranskega dopolnila posvetujete z ajurvedsko svetovalko/cem.