Brahmi prah, bio

18.00

Brahmi se nabere in takoj posuši, kar omogoča njavečjo možno vsebnost aktivnih snovi. Velja za medhya rasayano, kar pomeni, da učinkuje pomljajevalno na živčni sistem, povečuje koncentracijo in spomin.

Po sušenju se deli rastline zmeljejo v prah. Prašek ustreza smernicam za presno prehrano in ne vsebuje polnil ali pomožnih snovi. Zaradi načina sušenja se ohrani večina sestavin naravno prisotnih v rastlini.

Vegansko.

Količina 80 g

17 na zalogi

Opis

Ajurveda opisuje brahmi kot “rastlino z znanjem brahmana”, absolutnega obstoja. Usklajuje pranavato, ki jo ajurveda povezuje z optimalnim spominom, koncentracijo. Njegov učinek ni znanstveno potrjen. Uporabi se celotna rastlina.

Pregled:

  • Latinsko ime: bacopa monnieri
  • Ajurvedski rastlinski produkt, certificirano ekološko
  • Naravni rastlinski izdelek brez umetnih ojačevalcev okusa in dodanih konzervansov
  • Država porekla: Indija
  • Zmanjšuje vata in pitta došo

Preizkušen v nemškem laboratoriju za zagotovitev varnosti proizvodov. Ta izdelek je v skladu z EU direktivami glede težkih kovin in mikrobiologije.

Ajurvedsko prehransko dopolnilo predstavlja le del ajurvedske celovite rešitve za ravnovesje in mora biti izbrano glede na stanje vata, pitta in kapha doše. Šele vpeljava ustreznega načina življenja in prehrane glede na trenutno stanje vata, pitta in kapha doše bo dalo želene rezultate. Zato predlagamo, da se pred nakupom ajurvedskega prehranskega dopolnila posvetujete z ajurvedsko svetovalko/cem.

Dodatne informacije

Teža 0.148 kg