Aloe vera sok, bio

17.80 

Z več kot 160 snovmi aloe vera zagotavlja dragocene vitamine, minerale in aminokisline. Ti imajo v skladu z ajurvedo poživljajoč učinek na vse dele človeškega telesa. Še posebej pomirja pitta došo, zato je v poletnih mesecih priljubljena pijača. Tradicionalno se uporablja pri povišani pitta doši.

Vegansko.

Količina 750 ml

6 na zalogi

Opis

Aloe vera se goji že več kot 6000 let. Njeni listi imajo edinstveno sposobnost shranjevanja vode.

Sanskritsko ime je kumari, kar pomeni “mlada ženska”. Aloe vera je v ajurvedi priznana zaradi hlajenja in lastnosti, ki pomirjajo pitta došo. Raziskovalci rastlin se vse bolj zavedajo, da je interakcija različnih sestavin v aloe veri tista, ki je odgovorna za pozitiven učinek na človeško telo.

Ta sok aloe vere ni izdelan iz koncentrata. Uporablja se samo čisti sok iz gela, ki je ročno ekstrahiran iz notranjosti listov. Rastline so iz nadzorovane ekološke pridelave.

Ajurvedsko prehransko dopolnilo predstavlja le del ajurvedske celovite rešitve za ravnovesje in mora biti izbrano glede na stanje vata, pitta in kapha doše. Šele vpeljava ustreznega načina življenja in prehrane glede na trenutno stanje vata, pitta in kapha doše bo dalo želene rezultate. Zato predlagamo, da se pred nakupom ajurvedskega prehranskega dopolnila posvetujete z ajurvedsko svetovalko/cem.

Dodatne informacije

Teža 1.214 kg