Ajurvedska indijska kuhinja za jesen in zimo – DODATEN TERMIN


Podrobnosti dogodka

This event finished on 04 december 2021


Delavnica Ajurvedska indijska kuhinja za jesen in zimo dne 20. novembra je bila razprodana. Ker vas je bilo več na čakalni listi, smo se odločili, da v kratkem ponovimo in sedaj dodajamo nov termin – sobota, 4. december. Sedem mest je že zasedenih, zato pohitite s prijavami!

Ajurvedska indijska kuhinja je delavnica, ki jo organiziramo že peto leto zapored, vsakokrat prikažemo nove recepte.

Da bi posameznikom, ki šele vstopajo v svet ajurvede približali ajurvedska načela prehranjevanja ter jih spodbudili k pripravi hrane s sezonskimi in lokalno pridelanimi izdelki, bomo v Ajurjoga centru organizirali kuharske delavnice ajurvedske indijske kuhinje. Večina jedi je veganskih in nekaj vegetarijanskih.

Na delavnicah boste spoznali sledeče:

  • kaj je ajurveda
  • kako uporabljati začimbe
  • kako pravilno kombinirati hrano, da ne bo povzročala nastajanja toksinov
  • praktično izkusili pripravo indijskih jedi po načelih ajurvede
  • dobili skripto z avtorskimi recepti
  • okušali vse jedi

Termin delavnice – ajurvedska indijska kuhinja

  • sobota, 4. decembra 2021, ob 9:30 uri glavna tema je jesensko zimska hrana – vata doša.

Tako kot zamenjamo oblačila vsako sezono, tako moramo prilagoditi hrano posameznemu letnemu času. Jesen in zima sta namenjena gretju in hranjenju telesa, nikakor ni to čas za redkucijske diete, saj telo potrebuje podporo. Vsaka sezona prinaša tipične bolezni, ki jih lahko omilimo ali preprečimo z uživanjem primernih in pravilno kombiniranih jedi. Če želimo ohraniti ravnovesje v jesensko zimskem času, pomislimo tudi na hrano, ki jo uživamo.

Komu so namenjene?

Delavnice so namenjene vsem, ki bi se radi spoznali z osnovami ajurvede, preizkusili in se naučili kuhati zdrave obroke, prilagojene letnim časom.

Vodje delavnic

Delavnice bova vodila Kaja Kastner Yadav in Rajendra Kumar Yadav.

Cena

Cena delavnice znaša 60 eur, za člane centra Ajurjoga 57 eur.

Informacije in prijava

Za informacije ali prijavo pokličite na + 386 (40) 613 963 ali pišite na [email protected]

Ajuragni, Rajendra Kumar Yadav s.p., Vodnikova 187, 1000 Ljubljana
Banka: Banka Intesa Sanpaolo d. d.
Številka računa: SI56 1010 0005 8477 124

V namen prosim napišite vaše ime + priimek + kuharska delavnica.

    Prijava na dogodek

    Ime in priimek (obvezno)

    Vaš eMail (obvezno)

    Telefon (obvezno)

    Dodatna vprašanja