Gokshuradi guggulu tablete

34.00 

Gokshura (Tribulus terrestris) 64%, Guggulu (Commiphora Mukul) 16%, Ingver, Pippali (Piper longum), črni poper, Amalaki (Emblica officinalis), Bibhitaki (Terminalia belerica), Haritaki (Terminalia chebula), Musta (Cyperus rotundus)

Vegansko. BIO

Količina cca 150 tablet, 60 g

 

5 na zalogi

Opis

Po ajurvedski tradiciji se uporablja kot diuretik, deluje protivnetno in protimikrobno, zmanjšuje ledvične kamne. Tradicionalno se ga uporablja za genito-urinarni trakt, pri vnetju mehurja ali ledvic, inkontinenci, pri preventivi ali redukciji ledvičnih kamnov. Vpliva na moške reproduktivne organe in disfunkcije, vnetje prostate, pri ženskah deluje v primeru leukoreje, endometrioze in težavah pri spočetju. Je odličen tonik za reproduktivne organe.

Ajurvedsko prehransko dopolnilo predstavlja le del ajurvedske celovite rešitve za ravnovesje in mora biti izbrano glede na stanje vata, pitta in kapha doše. Šele vpeljava ustreznega načina življenja in prehrane glede na trenutno stanje vata, pitta in kapha doše bo dalo želene rezultate. Zato predlagamo, da se pred nakupom ajurvedskega prehranskega dopolnila posvetujete z ajurvedsko svetovalko/cem.

Dodatne informacije

Teža 0.064 kg