Ashvagandha ekstrakt (5:1), KA

21.00 

Ašvaganda (angleško ashwagandha), imenovana tudi zimska češnja, je eno najbolj znanih ajurvedskih prehranskih dopolnil. V ajurvedi je način, kako se uporablja ashvagandha, enakovreden ginsengu v tradicionalni kitajski medicini. Beseda ashvagandha pomeni “vonj po konjih” in verjame se, da nam njena korenina da moč konja. Zmanjšuje vata in kapha doši.

Ašvaganda je adaptogena rastlina, ki se prilagaja našim potrebam. Lahko nas pomiri, lahko pa nam da moč. Svetujemo jo v primeru stresa, izčrpanosti, težavah pri spanju, saj krepi živčni sistem. Moški tudi radi posežejo po njej, saj okrepi spolno moč. Podpira normalno raven energije in vitalnosti. Pomaga pri umirjanju uma in mirnem spancu. Podpira pravilno delovanje nadledvičnih žlez.

Vsebina: 120 tablet

6 na zalogi

Opis

Pregled:

  • Latinsko ime: Withania somnifera
  • Ajurvedski rastlinski produkt, certificirano ekološko
  • Naravni rastlinski izdelek brez umetnih ojačevalcev okusa in dodanih konzervansov
  • Država porekla: Indija
  • Proizvajalec: Kerala Ayurveda
  • Pomirja Vata in Kapha došo

Uporaba: Vzemite 1 tableto trikrat na dan pred obrokom s toplo tekočino, brez žvečenja. Dnevni odmerek (= 3 tablete) vsebuje 1500 mg izvlečka korenine ašvagande.

Sestavine: mlet izvleček korenine ašvagande (Withania somnifera)

Ajurvedsko prehransko dopolnilo predstavlja le del ajurvedske celovite rešitve za ravnovesje in mora biti izbrano glede na stanje vata, pitta in kapha doše. Šele vpeljava ustreznega načina življenja in prehrane glede na trenutno stanje vata, pitta in kapha doše bo dalo želene rezultate. Zato predlagamo, da se pred nakupom ajurvedskega prehranskega dopolnila posvetujete z ajurvedsko svetovalko/cem.

 

Dodatne informacije

Teža 0.148 kg