Ashoka arishta, AJ

31.00 

Prehransko dopolnilo.

V starih časih so verjeli, da ima drevo ašoka lastnost, da zmanjša žalost tudi prevod besede ashoka je ”brez žalosti”. Ašoka je imenovana tudi prijateljica žensk, saj deluje na ženske reproduktivne organe. Zmanjšuje pitta in kapha došo v arthava dhatu (ženskih reproduktivnih organih).

Ajurvedska zeliščna pijača z alkoholom je izdelana po tradicionalni metodi samofermentacije. Zeliščne alkoholne pijače so izjemno subtilne in hitro delujoče. Učinkovine v vinu ohranijo svoje lastnosti skozi daljše časovno obdobje, do 10 let.

Vegansko.

Količina 750 ml

1 na zalogi

Opis

Sestavine: Ašoka

Priporočen dnevni odmerek: 10 ml napitka z 10 ml vode po obroku, 2x dnevno ali po navodilu ajurvedske svetovalke.

Pregled:

  • Vsebnost alkohola: 9,1 % vol
  • Tradicionalni ajurvedski recept.
  • Narejeno iz 100% naravnih sestavin, brez umetnih arom in barvil.
  • Proizvajalec: Ajapa
  • Država porekla: Šri Lanka

Priporočenega dnevnega odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom. Hraniti na suhem in hladnem prostoru.

Izdelek vsebuje alkohol, zato se ne sme prodajati ali ponujati osebam mlajšim od 18 let. Z oddajo naročila potrjujete, da dosegate z zakonom določeno minimalno starost za nakup alkoholnih pijač. Prosimo, da z izdelkom ravnate odgovorno.

Ajurvedsko prehransko dopolnilo predstavlja le del ajurvedske celovite rešitve za ravnovesje in mora biti izbrano po opravljeni ajurvedski diagnostiki. Celostni napotki, ki dajejo rezultate vključujejo izbran način življenja, prehrano, napitke, začimbe, zelišča, ajurvedske postopke in jogijske tehnike. Pred uporabo ajurvedskega prehranskega dopolnila opravite ajurvedsko diagnostiko pri ajurvedski svetovalki.

Dodatne informacije

Teža 1.02 kg