Ashoka arishta, AJ

31.00

V starih časih so verjeli, da ima drevo Ashoka lastnost, da zmanjša žalost. Ashoka je imenovana tudi prijateljica žensk, saj ima številne koristi. 

Tradicionalno se v ajurvedi uporablja pri težavah z močnimi ali dolgimi menstruacijami, vmesnimi krvavitvami, hormonskim neravnovesjem, miomi, endometriozo. Deluje protivnetno in protibolečinsko na ženske reproduktivne organe. Zmanjšuje pitta in kapha došo v arthava dhatu (ženskih reproduktivnih organih).

Ajurvedska zeliščna pijača z alkoholom je izdelana po tradicionalni metodi samofermentacije. Originalni recept ne vsebuje konzervansov.

Zeliščne alkoholne pijače so izjemno subtilne in hitro delujoče. Učinkovine v vinu ohranijo svoje lastnosti skozi daljše časovno obdobje, do 10 let. V ajurvedi velja, da so asave in arishte posebej učinkovito prehransko dopolnilo.

Vegansko.

Količina 750 ml

1 na zalogi

Opis

Uporaba: 10 ml napitka z 10 ml vodepo obroku, dvakrat dnevno.

Pregled:

  • Zeliščna fermentirana alkoholna pijača
  • Vsebnost alkohola: 9,1 % vol
  • Izdelek primeren za vegane
  • Proizvajalec: Ajapa, Sri Lanka

Ajurvedsko prehransko dopolnilo predstavlja le del ajurvedske celovite rešitve za ravnovesje in mora biti izbrano glede na stanje vata, pitta in kapha doše. Šele vpeljava ustreznega načina življenja in prehrane glede na trenutno stanje vata, pitta in kapha doše bo dalo želene rezultate. Zato predlagamo, da se pred nakupom ajurvedskega prehranskega dopolnila posvetujete z ajurvedsko svetovalko/cem.

Dodatne informacije

Teža 1.02 kg