Predstavitev šole ajurvede in joge 2016/17


Podrobnosti dogodka


Ajurveda in joga sta starodavni sestrski znanosti, ki izhajata iz istega časa in prostora. Ajurveda kot znanost o življenju oz. prvi medicinski sistem na svetu in joga kot veda o umirjanju uma in duhovna disciplina se dopolnjujeta v celosten, naraven ter individualen pristop k ravnovesju telesa, uma in duše. 

Oktobra 2016 se prične šola ajurvede in joge za samopomoč, ki je nastala z namenom ponuditi tradicionalno in poglobljeno izobraževanje o ajurvedi in jogi vsakomur, ki si želi spoznati principe delovanja teh dveh znanosti z namenom samopomoči.

Vabljeni na brezplačno predstavitev šole ajurvede in joge v sredo, 22. junija ob 17.30 uri v center AJURJOGA – center ajurvede in joge. Na predstavitvi boste izvedeli:

 • kaj boste pridobili na šolanju,
 • komu je šolanje namenjeno,
 • kakšen je predmetnik,
 • kako bodo potekala predavanja in vaje ter
 • kakšna je cena in možnost plačila.

Vodja predavanj na šoli ajurvede in joge je mag. Kaja Kastner, mednarodno certificirana svetovalka ajurvedske medicine in učiteljica joge,  članica Ameriškega združenja za ajurvedsko medicino – NAMA.

Več informacij o šoli si lahko preberete tu.

Vabljeni v sredo, 22. junija ob 17.30 uri v AJURJOGA – center ajurvede in joge, Vodnikova cesta 187, TPC Koseze, 1. nadstropje, 1000 Ljubljana.

Prijave na brezplačno predstavitev so obvezne. 

Za informacije in prijave pišite preko spletnega obrazca, e-pošte [email protected] ali pokličite na + 386 (0)40 613 963.

  Prijava na dogodek

  Ime in priimek (obvezno)

  Vaš eMail (obvezno)

  Telefon (obvezno)

  Dodatna vprašanja