Hujšanje in odprava celulita z ajurvedo


Podrobnosti dogodka


Hujšanje in odprava celulita z ajurvedoAjurveda pristopi do posameznika individualno. Vsaka oseba ima svoj urnik in način prehranjevanja, kateri ji/mu lahko koristi ali pa škodi. Odvečni kilogrami in celulitis niso le posledica prekomernega uživanja hrane, temveč tudi nepravilnega kombiniranja hrane, uživanje hrane, ki ni primerna za naš tip metabolizma, neprimerni prehranski dodatki, prekomerno uživanje tekočin, neprimeren čas uživanja hrane, stres in premalo gibanja.

Na ajurvedskem svetovanju skupaj ugotovimo, katere navade škodijo in predlagamo individualno izbrano hrano, ki najbolje podpira naš tip metabolizma ter ajurvedska zelišča, ki čistijo prebavni trakt, limfo in globlja tkiva.

Za spodbujanje detoksifikacijskih procesov se izvajajo ajurvedske masaže z zeliščnimi olji, ki pospešujejo doseganje cilja redukcije telesne teže in odprave celulita.

Na ta način dosežemo, da telo izgubi le tiste kilograme, ki so odvečni in dolgoročno s pravilnim načinom življenja vzdržujemo primerno telesno težo.

Spomladanski paket

 • celostno ajurvedsko svetovanje, na katerem dobite seznam hrane za vaš tip metabolizma ter recepte, način hranjenja ter kombiniranja hrane, kateri bodo učinkoviti pri zniževanju telesne teže in odpravi celulita,
 • 10 ajurvedskih terapij abhyange – masaže telesa in nog v dolžini 90 min z zelišnimi olji. Masaža poteka po energetskih kanalih in točkah – marmah, ki učinkovito delujejo na detoksifikacijske procese

Cena

Redna cena vseh storitev znaša 780 eur – paketni popust do konca junija pa 600 eur. Možnost plačila na več obrokov!

Informacije in prijava

Za informacije ali prijavo pokličite na + 386 (40) 613 963 ali pišite na [email protected]

  Prijava na dogodek

  Ime in priimek (obvezno)

  Vaš eMail (obvezno)

  Telefon (obvezno)

  Dodatna vprašanja