Ajurvedsko svetovanje

OBVESTILO 30.10.2020 – Ajurvedska svetovanja opravljamo v živo preko spletne povezave skype. Za svetovanje izpolnete podroben vprašalnik, pošljete fotografijo jezika, noht, obraza in postave. Pogovor in svetovanje potekata v živo preko povezave skype, na dom prejmete napotke v pisni obliki. Pišite na [email protected]

Ajurvedsko svetovanje se izvaja na tradicionalni način s pregledom osmih glavnih pokazateljev stanja telesa in uma. Pred svetovanjem je potrebno izpolniti in vrniti vprašalnik. Število obravnav je odvisno od trenutnega stanja klienta in načrta izvajanja ajurvedskih predlogov do zaključitve obravnave.

Ajurvedsko svetovanje izvaja Kaja Kastner Yadav, medn. certif. svetovalka ajurvede in učiteljica joge (AP – ayurvedic practitioner, NAMA certified, E-RYT 500).

Ajurvedsko svetovanje – ugotovitve

  • kakšna je vaša konstitucija (V,P,K),
  • kakšno je vaše trenutno stanje doš, toksinov, prebavne moči telesa, stanja tkiv in kanalov,
  • katera je: ustrezna prehrana, začimbe in napitki, kombinacija hrane, primeren življenjski slog, dnevna in sezonska rutina, ustrezna ajurvedska zelišča ali individualne mešanice, ajurvedska olja, ajurvedske masaže in tretmaji, ajurvedska joga, dihalne tehnike in tehnike sproščanja,
  • predvideno število obravnav do zaključka.

Zavezani smo k etičnim standardom NAMA – National Ayurvedic Medical Association ter skrbimo za zasebnost klientov in varujemo osebne podatke.

Svetovanje lahko poteka osebno v Ajurjoga centru ali na daljavo preko skype povezave.

Prvo svetovanje – 90 eur (90 min), nadaljnja svetovanja – 30 – 60 eur (30 – 60 min)

Paket treh obravnav – 175 eur (90min, 60 min, 60 min)

NAROČANJE

Na svetovanje se je potrebno predhodno naročiti preko telefona ali elektronske pošte.

+ 386 (0)40 613 963 pokličite od ponedeljka do petka, od 09:00 do 17:00 ure.

[email protected]

Svetovanje iz ajurvedske medicine se lahko izvede tudi v angleškem jeziku.

Sporočam vam, da se je moja menstruacija uredila in da  sedaj že drugi mesec nimam praktično nobenih bolečin. (ravno sedaj imam ciklus). Tudi drugače se počutim v redu in sem ves ta čas zdrava.

EVA

Hotela sem ti samo sporočiti, da sledim tvojim smernicam prehrane in sem danes opravila teste za ščitnico in so se vrednosti zelo izboljšale. Do odlične. Hvala za nasvete.

MANUELA

Draga Kaja! Želim vam povedati, da mi vaša zelišča zelo pomagajo! Prebava se zelo lepo ureja, pa tudi slab okus v ustih je izginil. Počutim se lahkotno in tudi diham lažje, čeprav je izdih občasno še otežen. Zelo sem hvaležna za vse nasvete!

TAJA

Sporočiti vam moram, da se držim vaših navodil in se že boljše počutim in imam več energije.

MATEJA

Moram priznati, da je bilo svetovanje pri Kaji nekaj, kar mi je naposled pomagalo omiliti in tudi odpraviti določene težave, s katerimi se spopadam že celo življenje. Ugotovili sva, da imam povečano kapho in vato ter posledično težave s počasno prebavo in prekomernim tvorjenjem sluzi. Pri Kajinem svetovanju in tem pristopu mi je všeč to, da je individualen. Pred svetovanjem sem nekatera živila jedla v svetem prepričanju, da so dobra zame. Potem pa se je izkazalo, da so morda lahko načeloma zdrava, ampak ne za moj organizem. Zdaj, ko se držim napotkov (no, priznam, da se tudi pregrešim :-), pa so omenjene težave večinoma izzvenele.

Klavdija