Ajurvedsko svetovanje

OBVESTILO 1.4.2021 – Med izjemami, ki jim je dovoljeno obratovanje so individualne nezdravstvene svetovalne in terapevtske storitve, kamor spada ajurvedsko svetovanje. To pomeni, da izvajamo ajurvedska svetovanja v studiu. Upoštevamo priporočila NIJZ. Za termin pišite na [email protected]

Ajurvedsko svetovanje – potek

Ajurvedsko svetovanje se izvaja na tradicionalni način, preko pogovora, opazovanja kože, nohtov in jezika ter pulzno diagnostiko. Pulzno diagnostiko izvajamo z merilcem variabilnosti srčnega utripa. Naprava razkrije sledeče:

 • nivo toksinov v telesu,
 • nivo stresa,
 • funkcijsko stanja vata, pitta in kapha doš,
 • nivo prebavnega ognja,
 • energetsko stanje organov,
 • stopnjo razvoja bolezenskega procesa,
 • izbor najprimernejših zelišč.

Ajurvedsko svetovanje izvaja Kaja K. Yadav, medn. certif. svetovalka ajurvede in učiteljica joge (AP – ayurvedic practitioner, NAMA certified, E-RYT 500).

Pred svetovanjem je potrebno izpolniti in vrniti vprašalnik. Število obravnav je odvisno od trenutnega stanja klienta in načrta izvajanja ajurvedskih predlogov do zaključitve obravnave.

Zavezani smo k etičnim standardom NAMA – National Ayurvedic Medical Association ter skrbimo za zasebnost klientov in varujemo osebne podatke.

Ajurvedsko svetovanje – napotki

Po opravljenem ajurvedskem svetovanju prejmete pisne individualne napotke o:

 • primernem življenskem slogu (spanje, športne sktivnosti, jutranja rutina, sezonska rutina),
 • primerni prehrani po skupinah živil (sadje, zelenjava, žita, olja, začimbe, napitki, živalski proizvodi, oreščki, napitki…) ter recepti
 • primerna ajurvedska zelišča in mešanice,
 • primerni ajurvedski tretmaji,
 • primerne dihalne vaje, jogijski položaji in tehnike sproščanja.

Ajurvedsko svetovanje – cena

Prvo svetovanje 90 eur (90 min),

Kontrola – 30 – 60 eur (30 – 60 min)

Paket treh obravnav 175 eur (90min, 60 min, 60 min)

NAROČANJE

Na svetovanje se je potrebno predhodno naročiti preko telefona ali elektronske pošte.

+ 386 (0)40 613 963 pokličite od ponedeljka do petka, od 09:00 do 17:00 ure.

[email protected]

Svetovanje iz ajurvedske medicine se lahko izvede tudi v angleškem jeziku.

Sporočam vam, da se je moja menstruacija uredila in da  sedaj že drugi mesec nimam praktično nobenih bolečin. (ravno sedaj imam ciklus). Tudi drugače se počutim v redu in sem ves ta čas zdrava.

EVA

Hotela sem ti samo sporočiti, da sledim tvojim smernicam prehrane in sem danes opravila teste za ščitnico in so se vrednosti zelo izboljšale. Do odlične. Hvala za nasvete.

MANUELA

Draga Kaja! Želim vam povedati, da mi vaša zelišča zelo pomagajo! Prebava se zelo lepo ureja, pa tudi slab okus v ustih je izginil. Počutim se lahkotno in tudi diham lažje, čeprav je izdih občasno še otežen. Zelo sem hvaležna za vse nasvete!

TAJA

Sporočiti vam moram, da se držim vaših navodil in se že boljše počutim in imam več energije.

MATEJA

Moram priznati, da je bilo svetovanje pri Kaji nekaj, kar mi je naposled pomagalo omiliti in tudi odpraviti določene težave, s katerimi se spopadam že celo življenje. Ugotovili sva, da imam povečano kapho in vato ter posledično težave s počasno prebavo in prekomernim tvorjenjem sluzi. Pri Kajinem svetovanju in tem pristopu mi je všeč to, da je individualen. Pred svetovanjem sem nekatera živila jedla v svetem prepričanju, da so dobra zame. Potem pa se je izkazalo, da so morda lahko načeloma zdrava, ampak ne za moj organizem. Zdaj, ko se držim napotkov (no, priznam, da se tudi pregrešim :-), pa so omenjene težave večinoma izzvenele.

Klavdija