Ajurvedsko svetovanje

Ajurvedsko svetovanje se izvaja na tradicionalni način s pregledom osmih glavnih pokazateljev stanja telesa in uma. Pred svetovanjem je potrebno izpolniti in vrniti vprašalnik. Število obravnav je odvisno od trenutnega stanja klienta in načrta izvajanja ajurvedskih predlogov do zaključitve obravnave.

Svetovanja izvaja Kaja Kastner Yadav, medn. certif. svetovalka ajurvede – ayurvedic practitioner, učiteljica joge.

Na svetovanju dobite sledeče informacije:

  • kakšna je vaša konstitucija (V,P,K),
  • kakšno je vaše trenutno stanje doš, toksinov, prebavne moči telesa, stanja tkiv in kanalov,
  • individualni pisni načrt ajurvedskih predlogov glede na trenutno stanje, ki lahko vključuje: ustrezno prehrano, začimbe in napitke, kombiniranje hrane, izbrane recepte, primeren življenjski slog, jutranjo in sezonsko rutino, seznam ajurvedskih zeliščnih dodatkov ali individualne mešanice, ajurvedskih olj, program ajurvedskih masaž in tretmajev, program ajurvedske joge, dihalnih tehnik in tehnik sproščanja,
  • predvideno število obravnav do zaključka.

Zavezani smo k etičnim standardom NAMA – National Ayurvedic Medical Association ter skrbimo za zasebnost klientov in varujemo osebne podatke.

Prvo svetovanje – 90 eur (90 min), nadaljnja svetovanja – 30 – 60 eur (30 – 60 min)

Paket treh obravnav – 175 eur (90min, 60 min, 60 min)

Moram priznati, da je bilo svetovanje pri Kaji nekaj, kar mi je naposled pomagalo omiliti in tudi odpraviti določene težave, s katerimi se spopadam že celo življenje. Ugotovili sva, da imam povečano kapho in vato ter posledično težave s počasno prebavo in prekomernim tvorjenjem sluzi. Pri Kajinem svetovanju in tem pristopu mi je všeč to, da je individualen. Pred svetovanjem sem nekatera živila jedla v svetem prepričanju, da so dobra zame. Potem pa se je izkazalo, da so morda lahko načeloma zdrava, ampak ne za moj organizem. Zdaj, ko se držim napotkov (no, priznam, da se tudi pregrešim :-), pa so omenjene težave večinoma izzvenele.

Klavdija

NAROČANJE

Na svetovanje se je potrebno predhodno naročiti preko telefona ali elektronske pošte.

+ 386 (0)40 613 963 pokličite od ponedeljka do petka, od 09:00 do 17:00 ure.

[email protected]

Svetovanje iz ajurvedske medicine se lahko izvede tudi v angleškem jeziku.