Hormoni in žensko zdravje


Podrobnosti dogodka

 • Date:
 • Kategorije:

Claudia WelchDr. Claudia Welch je ajurvedska zdravnica, doktorica orientalske medicine in mednarodna predavateljica, ki se ukvarja prvenstveno z zdravjem žensk.

Dr. Claudia je bila šest mesecev moja mentorica po zaključku študija ajurvede v ZDA. Iz tega razloga sem tudi pristopila k so-organizaciji njenega prihoda v Slovenijo. Zato vem, da bo seminar odličen in navdihujoč. Simultani prevod v slovenščino bo zagotovljen.

Dr. Claudia nam bo pomagala razumeti hormone, hormonske spremembe, zdravje prsi, neplodnost in druge ženske težave skozi prizmo, ki združuje ajurvedo, nadi teorijo in zahodno znanost. V sodobnem svetu je stres glavni krivec za hormonalno neravnovesje. Spoznali bomo vlogo spolnih in stresnih hormonov ter uporabili ajurvedsko nadi teorijo in dihalne tehnike, s katerimi lahko vplivamo na delovanje hormonov.

Bodite udobno oblečene, jogijskih položajev ne bomo izvajale, bomo pa kako uro na dan posvetile negovanju prane. Ta seminar dopolnjuje informacije iz knjige Balance Your Hormones, Balance Your Life: Achieving Optimal Health and Wellness through Ayurveda, Chinese Medicine, and Western Science, vendar branje te knjige ni neobhodno za razumevanje.

DATUM:
– sobota 3. novembra 9.30 – 13.00 in 14.30 – 16.30
– nedelja 4.novembra 10.00-13.00 in 14.30 -16.30

NASLOV:
Studio Parinama, Cesta na Brdo 85, 1000 Ljubljana

CENA:
205€
POSEBEN POPUST za člane AJURJOGA centra, 160 eur!!!

PRIJAVE:
[email protected]
[email protected]

  Prijava na dogodek

  Ime in priimek (obvezno)

  Vaš eMail (obvezno)

  Telefon (obvezno)

  Dodatna vprašanja