Yakrit – jetra, bio kapsule, KA

19.90 

Prehransko dopolnilo.

Kapsule Yakrit (jetra) so izdelane iz tradicionalne ajurvedske mešanice 10 zelišč. Delujejo na jetra. Jetra imajo presnovno, hormonsko in čistilno funkcijo in so tako eden izmed pomembnejših organov v telesu. Zaradi nepravilne prehrane, uživanja farmacevtiskih in hormonskih proizvodov, alkohola, kajenja ter okoljskih toksinov so velikokrat preobremenjena. Kapsule uravnavajo pitta in kapha došo.

Iz kontrolirane ekološke pridelave.

Vegansko.

Količina 80 kos, 40 g

2 na zalogi

Opis

Sestavine: bumiamalaki*, kalmeg*, manjista*, kapsula: celuloza

*iz kontrolirane ekološke pridelave

Priporočen dnevni odmerek: 2 kapsuli 2x na dan po obroku s toplo vodo, priporoča se vnos skupaj z aloe vera sokom ali po navodilu ajurvedske svetovalke.

Pregled:

  • Latinsko ime: Phyllanthus niruri, Andographis paniculata, Rubia cordifolia
  • Rastlinski izdelek iz kontrolirane ekološke pridelave.
  • Tradicionalni ajurvedski recept.
  • Narejeno iz 100% naravnih sestavin, brez umetnih arom in barvil.
  • Proizvajalec: Kerala Ayurveda, Avstrija
  • Država porekla: Indija

Priporočenega dnevnega odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom. Hraniti na suhem in hladnem prostoru.

Ajurvedsko prehransko dopolnilo predstavlja le del ajurvedske celovite rešitve za ravnovesje in mora biti izbrano po opravljeni ajurvedski diagnostiki. Celostni napotki, ki dajejo rezultate vključujejo izbran način življenja, prehrano, napitke, začimbe, zelišča, ajurvedske postopke in jogijske tehnike. Pred uporabo ajurvedskega prehranskega dopolnila opravite ajurvedsko diagnostiko pri ajurvedski svetovalki.

Morda vam bo prav tako všeč…