Aloe vera sok, bio

17.80 

Prehransko dopolnilo.

Z več kot 160 snovmi aloe vera zagotavlja dragocene vitamine, minerale in aminokisline. Ti imajo v skladu z ajurvedo poživljajoč učinek na vse dele človeškega telesa. Še posebej pomirja pitta došo, zato je v poletnih mesecih priljubljena pijača. Tradicionalno se uporablja pri povišani pitta doši.

Vegansko.

Količina 750 ml

4 na zalogi

Opis

Aloe vera se goji že več kot 6000 let. Njeni listi imajo edinstveno sposobnost shranjevanja vode. Sanskritsko ime je kumari, kar pomeni “mlada ženska”. Aloe vera je v ajurvedi priznana zaradi hlajenja in lastnosti, ki pomirjajo pitta došo. Raziskovalci rastlin se vse bolj zavedajo, da je interakcija različnih sestavin v aloe veri tista, ki je odgovorna za pozitiven učinek na človeško telo.

Ta sok aloe vere ni izdelan iz koncentrata. Uporablja se samo čisti sok iz gela, ki je ročno ekstrahiran iz notranjosti listov. Rastline so iz nadzorovane ekološke pridelave.

Sestavine: Sok aloe vere* iz svežih rastlin

* iz kontrolirane ekološke pridelave

Priporočena uporaba: 10-20 ml 3-krat na dan čistega soka ali zmešanega s sadnim sokom ali čajem ali po priporočilu ajurvedske svetovalke.

Hraniti na suhem in hladnem prostoru.

  • Proizvajalec: Classic Ayurveda, Nemčija
  • Država porekla: Indija

Ajurvedska prehrana predstavlja le del ajurvedske celovite rešitve za ravnovesje in mora biti izbrano po opravljeni ajurvedski diagnostiki. Celostni napotki, ki dajejo rezultate vključujejo izbran način življenja, prehrano, napitke, začimbe, zelišča, ajurvedske postopke in jogijske tehnike. Celostni pregled opravite pri ajurvedski svetovalki.

Dodatne informacije

Teža 1.214 kg