Mung Dhal leča, bio

6.00 

BIO Mung dhal leča predstavlja bogat in hranljiv vir rastlinskih beljakovin. Zaradi lahke prebavljivosti so eno najpomembnejših osnovnih živil za vegetarijance. Je osnova za kitchari, ki se uporablja v prehrani med postopki detoxa.

Iz kontrolirane ekološke pridelave. Vegansko.

Količina: 500 g

14 na zalogi

Opis

Sestavine: mung dhal leča*

*iz kontrolirane ekološke pridelave

Hranilna vrednost na 100 g: Energija 1281 kJ 304 kalorij, Maščoba 1,2 g; od tega nasičene maščobne kisline 0,3 g, Ogljikovi hidrati 41 g, od tega sladkor 3,1 g, Prehranske vlaknine 17,3 g, Beljakovine 23,1 g, Sol <0,023 g

  • Hraniti na suhem in hladnem prostoru.
  • Proizvajalec: Classic Ayurveda, Nemčija
  • Država porekla: Indija

Ajurvedska prehrana predstavlja le del ajurvedske celovite rešitve za ravnovesje in mora biti izbrano po opravljeni ajurvedski diagnostiki. Celostni napotki, ki dajejo rezultate vključujejo izbran način življenja, prehrano, napitke, začimbe, zelišča, ajurvedske postopke in jogijske tehnike. Celostni pregled opravite pri ajurvedski svetovalki.