Tagara ekstrakt (10:1), kapsule, KA

21.00 

Prehransko dopolnilo.

Tagara, izvleček indijskega baldrijana, je naraven in učinkovit pripomoček za spanje. Pripravek je v celoti sestavljen iz rastline Tagara-indijski baldrijan. Uporablja se kot pomirjevalo, ki izboljša kakovost spanja z zmanjšanjem števila prebujanj in časa, potrebnega, da zaspite.

Vegansko.

Količina 60 kapsul, 30 g

3 na zalogi

Opis

Sestavine: Tagar, celuloza

Priporočen dnevni odmerek: 1 kapsulo 2 x na dan (po kosilu in pred spanjem) s toplo pitno vodo brez žvečenja ali po navodilu ajurvedske svetovalke.

Pregled:

  • Latinsko ime: Valerian wallichii
  • Tradicionalni ajurvedski recept.
  • Narejeno iz 100% naravnih sestavin, brez umetnih arom in barvil.
  • Proizvajalec: Kerala Ayurveda, Avstrija
  • Država porekla: Indija

Priporočenega dnevnega odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom. Hraniti na suhem in hladnem prostoru.

Ajurvedsko prehransko dopolnilo predstavlja le del ajurvedske celovite rešitve za ravnovesje in mora biti izbrano po opravljeni ajurvedski diagnostiki. Celostni napotki, ki dajejo rezultate vključujejo izbran način življenja, prehrano, napitke, začimbe, zelišča, ajurvedske postopke in jogijske tehnike. Pred uporabo ajurvedskega prehranskega dopolnila opravite ajurvedsko diagnostiko pri ajurvedski svetovalki.

Dodatne informacije

Teža 0.148 kg