Shatavari ghee, bio, AYU

27.90 

Prehransko dopolnilo.

Bio shatavari ghee je prečiščeno maslo obogateno z ekstraktom shatavari rastline. Shatavari pomeni ‘sto korenin’, velikokrat pa se prevaja kot ‘ženska, ki ima sto mož’. Kot samo ime pove, gre za znani tonik, ki deluje na ženski reproduktivni sistem. Poleg tega deluje tudi na prebavni trakt. Je tudi adaptogeno zelišče, ki deluje na fizični in čustveni stres. Uravnava vata in pitta došo.

Količina 170 g

5 na zalogi

Opis

Sestavine: šatavari*, ghee – prekuahno maslo*

*iz kontrolirane ekološke pridelave

Priporočen dnevni odmerek: 1 čajna žlička na tešče s toplo vodo pred zajtrkom in večerjo ali po navodilu ajurvedske svetovalke.

Pregled:

  • Latinsko ime: Asparagus racemosus, ghee
  • Tradicionalni ajurvedski recept.
  • Ajurvedski rastlinski izdelek iz kontrolirane ekološke pridelave.
  • Ta izdelek je testiran na kontaminacijo s težkimi kovinami, bakterijami in plesnijo, da se zagotovi visoka kakovost izdelka in skladnost z nemškimi/EU direktivami in standardi.
  • Naravni rastlinski izdelek brez umetnih ojačevalcev okusa in dodanih konzervansov
  • Proizvajalec: Ayucare, Nemčija
  • Država porekla: Indija

Priporočenega dnevnega odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom. Hraniti na suhem in hladnem prostoru.

Ajurvedsko prehransko dopolnilo predstavlja le del ajurvedske celovite rešitve za ravnovesje in mora biti izbrano po opravljeni ajurvedski diagnostiki. Celostni napotki, ki dajejo rezultate vključujejo izbran način življenja, prehrano, napitke, začimbe, zelišča, ajurvedske postopke in jogijske tehnike. Pred uporabo ajurvedskega prehranskega dopolnila opravite ajurvedsko diagnostiko pri ajurvedski svetovalki.

Dodatne informacije

Teža 0.39 kg