Mumijo-shilajit, kapsule, NIMI

17.00 

Prehransko dopolnilo.

Shilajit imenujejo tudi mumijo. Je naravno prisoten katran v nekaterih himalajskih gorah, ki se izloča poleti. Vsebuje visok odstotek mineralov v ionski obliki, kar pomeni, da so 100% biološko dostopni in enostavno prehajajo v celice. Vsebuje magnezij, cink, železo, kremen in druge minerale v sledovih. Shilajit uporabljamo za grajenje rakta dhatu, krvnih celic in asthi dhatu, kostnega tkiva.

V tradiciji ajurvede shilajit deluje pomlajevalno na ledvica, urinarni trakt, pljuča, reproduktivne organe in imunski sistem. Zmanjšuje holesterol, odvečno telesno težo, ledvične in žolčne kamne, uravnava sladkor v krvi ter nizko delujočo ščitnico. Zaradi toplega, čistilnega in sušilnega učinka zmanjšuje kapha došo. Prevelike količine povečujejo vata in pitta došo.

Vegansko.

Količina: 60 kapsul, 32,8 g

4 na zalogi

Opis

Sestavine: Mumijo (Shilajit) 46%. Material kapsule: hidroksipropil metilceluloza. Sredstvo za povečanje prostornine: škrob (krompirjev škrob brez glutena). Ločevalno sredstvo: smukec.

  • Ajurvedski rastlinski izdelek iz kontrolirane ekološke pridelave.
  • Naravni rastlinski izdelek brez umetnih ojačevalcev okusa in dodanih konzervansov
  • Garancija varnosti izdelka nemškega laboratorija. Ta izdelek je skladen z nemškimi/EU direktivami glede težkih kovin in mikrobiologije.
  • Proizvajalec: NIMI, Nemčija. Država porekla: Indija

Prehransko dopolnilo, vsebuje 2% fulvične kisline

Priporočen odmerek: ena kapsula dvakrat na dan ali po navodilu ajurvedske svetovalke.

Priporočenega dnevnega odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom. Hraniti na suhem in hladnem prostoru.

Ajurvedsko prehransko dopolnilo predstavlja le del ajurvedske celovite rešitve za ravnovesje in mora biti izbrano glede na stanje vata, pitta in kapha doše. Šele vpeljava ustreznega načina življenja in prehrane glede na trenutno stanje vata, pitta in kapha doše bo dalo želene rezultate. Zato predlagamo, da se pred nakupom ajurvedskega prehranskega dopolnila posvetujete z ajurvedsko svetovalko/cem.