Avipattikara prah, KA

16.00

Avipattikara prah je tradicionalna ajurvedska začimbna mešanica. Vsebuje kombinacijo začimb, ki so posebej priporočljivi za prebavni sistem, da se zmanjša pitta doša. Avipattikara prah absorbira pitto iz telesa. Uporablja se pri povišani pitta doši v prebavnem traktu, ki ga označujejo pokeči občutki, povišana kislina in zgaga. Blago čisti črevesje, deluje pri znakih slabosti, kolcanja, spahovanja inbruhanja, ko pacaka pitta sili navzgor.

Je posebno zdravilo za zmanjšanje kisline in pekočega občutek v predelu trebuha in prsnega koša. Pomirja močen prebavni sistem, ki je preveč aktiven. Pri regurgitaciji kisline, kislega okusa v ustih in močne žeje.

Pri glavobolih, bolečinah za očmi, na templjih in čelu so znakiposlabšanja pitte zaradi motenj prebavnega ognja. Avipattikara curna to odplakne navzdol.

Avipattikara je kombinacija trivrita ter zeliščnih mešanic in triphala (amalaki, haritaki in bhibitaki).

Vegansko.

Količina 100 g

3 na zalogi

Opis

Sestavine: Ingver (Zingiber officinale), Črni poper (Pipper nigrum), Pippali (Pipper longum), Haritaki (Terminalia chebula), Bibhitaki (Terminalia bellerica), Amalaki (Embelica officinale), Vidanga (Embelia ribes), Kardamom (Eletteria cardamomum),  listi cimeta (Cinamomum tamala), kamena sol, trivrit (Operculina turpethum), šarkara (trsni sladkor)

Uporaba: Največ 3-6 g na dan (2 g je čajna žlička), 3-krat na dan s toplo pitno vodo vsaj 30 minut po jedi.

Pregled:

  • Ajurvedski rastlinski produkt, certificirano ekološko
  • Naravni rastlinski izdelek brez umetnih ojačevalcev okusa in dodanih konzervansov
  • Država porekla: Indija
  • Prosizvajalec: Kerala Ayurveda
  • Zmanjšuje pitta došo

Ajurvedsko prehransko dopolnilo predstavlja le del ajurvedske celovite rešitve za ravnovesje in mora biti izbrano glede na stanje vata, pitta in kapha doše. Šele vpeljava ustreznega načina življenja in prehrane glede na trenutno stanje vata, pitta in kapha doše bo dalo želene rezultate. Zato predlagamo, da se pred nakupom ajurvedskega prehranskega dopolnila posvetujete z ajurvedsko svetovalko/cem.

Dodatne informacije

Teža 0.148 kg

Morda vam bo prav tako všeč…