Dobrodelni dogodek – skupinska zvočna kopel in joga nidra


Podrobnosti dogodka


Odločila sva se pomagati prizadetim nedavnih poplav s tistim, kar prihaja iz najinih Src in kar najbolje znava. Z ustvarjanjem notranjega miru s pomočjo besede in zvoka. Zato organiziramo v Ajurjoga centru dobrodelni dogodek, na katerem boste sprostili telo, umirili um in za nekaj časa bivali v svoji prisotnosti. Trenutki notranje tišine in miru so zdravilni za nas in učinki se širijo tudi v okolico.

Združila bova joga nidro – vodeno sproščanje z zvočno kopeljo – zdravilnimi zvoki in vibracijami sedmih himalajskih posod. Celoten dogodek bo trajal 90 minut.

Kako bo potekala dobrodelna akcija?

Iz spodnjega seznama humanitarnih društev izberite tisto, kateremu zaupate in jim nakažite željeni znesek. Predlagamo minimalni znesek 20 eur na osebo. Natančno navedite v namenu, da gre za poplave 2023 oz. kot je zapisano pri vsakem humanitarnem društvu.

Uradni seznam humanitarnih društev je objavljen tu.

Natisnjeno potrdilo o nakazilu zneska humanitarnemu društvu za poplave je vstopnica na naš dogodek. Prosim prinesite ga s seboj.

Prijave

Preden znesek nakažete se obvezno prijavite preko maila na [email protected], da potrdimo vaše mesto in nam nato čim prej pošljite potrditev plačila. Število mest je omejeno. Če bo prijav več kot je mest, bomo organizirali dodaten termin.

Kdaj in kje?

Dobrodelni dogodek bo potekal v sredo, 30. avgusta ob 19:00 uri, v Ajurjoga centru, Vodnikova 187, 1000 Ljubljana.

Kaj prinesti s seboj?

S seboj prinesite podlogo za ležanje, nizko blazino za pod glavo, steklenico vode in udobna oblačila. S seboj prinesite natiskano potrdio o nakazilu.

 

    Prijava na dogodek

    Ime in priimek (obvezno)

    Vaš eMail (obvezno)

    Telefon (obvezno)

    Dodatna vprašanja