Ajurveda je najstarejša znanost, ki je prepoznala zakone narave in življenja. Tečaj ajurvedske kuhinje je prvi tovrstni tečaj, kjer spoznate:
- Kaj je ajurveda?
- Kako uporabljati začimbe?
- Kako pravilno kombinirati hrano, da ne bo povzročala nastajanja toksinov?
- Kako pripraviti jedi iz lokalnih sestavin po načelih ajurvede?
- Kako se s hrano prilagodimo različnim sezonam?
Na tečaju ajurvedske kuhinje pripravljamo veganske in vegetarijanske jedi iz sezonske in lokalno pridelanih sestavin. Dobite tudi skripto z avtorskimi recepti. Vsaka delavnica je edinstvena, saj vedno pripravljamo drugačne jedi.
Termini
- Ajurvedska kuhinja za jesen in zimo – vata doša – 26. oktober, 2024 ob 9:30 – RAZPRODANO
- Indijski street food 1 – 23. november, 2024 ob 9:30 uri
- Indijski street food 2 – 22. februar, 2025 ob 9:30 uri
- Ajurvedska kuhinja za pozno zimo in pomlad – kapha doša – 8. marec, 2025 ob 9:30
- Ajurvedska kuhinja za poletje – pitta doša – 17. maj, 2025 ob 9:30
Kje izvajamo tečaj ajurvedske kuhinje?
Kuharski tečaj izvajamo v centru Ajurjoga, TPC Koseze, 1. nad., Vodnikova 187, 1000 LJ.
Komu je tečaj ajurvedske kuhinje namenjen?
Delavnice so namenjene vsem, ki bi se radi spoznali z osnovami ajurvede, preizkusili in se naučili kuhati po principih ajurvede.
Vodje tečaja
Delavnice bova vodila Kaja Kastner Yadav, medn. certif. svetovalka ajurvede in Rajendra Kumar Yadav, učitelj joge, ki prihaja iz Indije ter kot gurman in poznavalec indijske kuhinje zna pričarati jedi bogatega okusa.
Cena
Cena posamezne delavnice znaša 70 eur, za člane centra Ajurjoga 65 eur.
Informacije in prijava
Za informacije ali prijavo pokličite na 069 965 695 ali pišite na [email protected]