Shallaki – Boswellia ekstrakt, tablete, KA

23.90 

Prehransko dopolnilo.

Shallaki ali Boswellia serrata je smola sorodna guggulu in miri. Uporablja se za namene čiščenja krvi in proti artritični bolečini. Pomaga tudi pri poškodbah mehkega tkiva. Njeno protivnetno delovanje je posebej dobro za vnete in otekle sklepe. V ajurvedi se uporablja pri osteoartrtisu, revmatoidnemu artritisu. Deluje v primeru vnetnih procesov v prebavnem traktu, zato se priporoča pri ulcerativnemu kolitisu in Chronovi bolezni.

Njegove učinke potrjujeo tudi znanstvene raziskave.

Vegansko.

Količina: 120 tablet

3 na zalogi

Opis

Sestavine: Shallaki ekstrakt, 6:1, kapsula celuloza

Priporočen dnevni odmerek: 1 kapsula 2x dnevno po obroku z nekaj tople vode ali po navodilu ajurvedske svetovalke. Dnevna doza vsebuje 1000 mg suhega ekstrakta.

Pregled:

  • Latinsko ime: Boswellia serrata
  • Tradicionalni ajurvedski recept.
  • Narejeno iz 100% naravnih sestavin, brez umetnih arom in barvil.
  • Proizvajalec: Kerala Ayurveda, Avstrija
  • Država porekla: Indija

Priporočenega dnevnega odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom. Hraniti na suhem in hladnem prostoru.

Ajurvedsko prehransko dopolnilo predstavlja le del ajurvedske celovite rešitve za ravnovesje in mora biti izbrano po opravljeni ajurvedski diagnostiki. Celostni napotki, ki dajejo rezultate vključujejo izbran način življenja, prehrano, napitke, začimbe, zelišča, ajurvedske postopke in jogijske tehnike. Pred uporabo ajurvedskega prehranskega dopolnila opravite ajurvedsko diagnostiko pri ajurvedski svetovalki.

Morda vam bo prav tako všeč…