Shallaki – Boswellia ekstrakt, kapsule, bio

23.90

Shallaki ali Boswellia serrata je smola sorodna guggulu in miri. Uporablja se za namene čiščenja krvi in proti artritični bolečini. Pomaga tudi pri poškodbah mehkega tkiva. Njeno protivnetno delovanje je posebej dobro za vnete in otekle sklepe. V ajurvedi se uporablja pri osteoartrtisu, revmatoidnemu artritisu. Deluje v primeru vnetnih procesov v prebavnem traktu, zato se priporoča pri ulcerativnemu kolitisu in Chronovi bolezni.

Njegove učinke potrjujeo tudi znanstvene raziskave.

Organski izvlečki v vegetarijanskih kapsulah, vrhunske kakovosti. Ekstrakcijsko razmerje 4:1, vsebuje 50% bosvelinske kisline. Organski izvleček je pridobljen iz smole grma Bosswelia Serrata, polnjen v kapsule iz ekološke riževe moke.

Vegansko.

Količina: 32 g, 60 kapsul

3 na zalogi

Opis

Uporaba: 1 kapsula dnevno. To ustreza dnevni porabi 405 mg izvlečka, ki vsebuje 203 mg bosvelične kisline. Razmerje ekstrakcije je 4:1. Priporočenega dnevnega odmerka ne smete preseči.

Nosečnicam, doječim materam in otrokom se ne priproča uživanja.

Pregled:

  • Latinsko ime: Boswellia serrata
  • Ajurvedski rastlinski produkt, ekstrakt, certificirano ekološko
  • Naravni rastlinski izdelek brez umetnih ojačevalcev okusa in dodanih konzervansov
  • Država porekla: Indija

Preizkušen v nemškem laboratoriju za zagotovitev varnosti proizvodov. Ta izdelek je v skladu z EU direktivami glede težkih kovin in mikrobiologije.

Ajurvedsko prehransko dopolnilo predstavlja le del ajurvedske celovite rešitve za ravnovesje in mora biti izbrano glede na stanje vata, pitta in kapha doše. Šele vpeljava ustreznega načina življenja in prehrane glede na trenutno stanje vata, pitta in kapha doše bo dalo želene rezultate. Zato predlagamo, da se pred nakupom ajurvedskega prehranskega dopolnila posvetujete z ajurvedsko svetovalko/cem.

Morda vam bo prav tako všeč…