Gotu Kola ekstrakt (15:1), tablete, KA

21.00 

Prehransko dopolnilo.

Podobno kot Brahmi je Gotu Kola zelišče, ki deluje na možgane, živčni sistem in kognitivne funkcije. Deluje tudi na kožo, želodčno sluznico, limfni sistem, srce in pljuča.

Gotu Kola ali Mandukaparni v Severni Indiji imenujejo tudi Brahmi. Tudi Bacopa Monnieri je znana po imenu Brahmi. Pomen besede “Brahmi” je “spodbujanje intelekta”, ki velja za oba zelišča. Zato vedno preverite botanično ime zelišča, ki ga jemljete.

Vegansko.

Količina 120 tablet, 30 g

6 na zalogi

Opis

Sestavine: Gotu kola/azijski penivnik

Priporočen dnevni odmerek: 1 tableto 2x na dan pred obrokom s toplo vodo brez žvečenja ali po navodilu ajurvedske svetovalke.

Preveliki odmerki lahko povzročijo glavobol ali omotico. Ni priporočljivo za otroke, nosečnice in doječe matere. Odsvetuje se hkratna uporaba z barbiturati. Previdno pri hipoglikemičnih zdravilih in zdravilih za zniževanje holesterola. Ljudje, ki že imajo bolezen jeter, kot je hepatitis, naj se izogibajo uporabi gotu kole.

Pregled:

  • Latinsko ime: Centella asiatica
  • Tradicionalni ajurvedski recept.
  • Narejeno iz 100% naravnih sestavin, brez umetnih arom in barvil.
  • Proizvajalec: Kerala Ayurveda Avstrija
  • Država porekla: Indija

Priporočenega dnevnega odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom. Hraniti na suhem in hladnem prostoru.

Ajurvedsko prehransko dopolnilo predstavlja le del ajurvedske celovite rešitve za ravnovesje in mora biti izbrano po opravljeni ajurvedski diagnostiki. Celostni napotki, ki dajejo rezultate vključujejo izbran način življenja, prehrano, napitke, začimbe, zelišča, ajurvedske postopke in jogijske tehnike. Pred uporabo ajurvedskega prehranskega dopolnila opravite ajurvedsko diagnostiko pri ajurvedski svetovalki.

Dodatne informacije

Teža 0.148 kg