Chitrakadi vati, Surya

15.60 

Prehransko dopolnilo.

Chitrakadi Vati je ena najboljših ajurvedskih formulacij, ki deluje na prebavo in apetit. Deluje na jetra, tanko in debelo črevo ter peristaltiko. Njegova edinstvena kombinacija deluje kot stimulator apetita, če ga zaužijemo pred obrokom in kot digestiv, če ga zaužijemo po obroku. S spodbujanjem izgorevanja maščob pomaga tudi pri redukciji maščobnega tkiva, reducira amo oz. toksine. Uravnava vata in kapha došo, povečuje pitta došo.

Količina: 60 tablet

5 na zalogi

Opis

Sestavine: kumina, črni poper, asafoetida, dolgi poper, sol, črna sol, ingver, amonijeva sol, soda bikarbona iz ječmena

Priporočen dnevni odmerek: 1-2 tableti 2-krat na dan z mlačno vodo po obroku ali po navodilu ajurvedske svetovalke.

Pregled:

  • Tradicionalni ajurvedski recept.
  • Narejeno iz 100% naravnih sestavin, brez umetnih arom in barvil.
  • Proizvajalec: Surya, Nizozemska
  • Država porekla: Indija

Priporočenega dnevnega odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom. Hraniti na suhem in hladnem prostoru.

Ajurvedsko prehransko dopolnilo predstavlja le del ajurvedske celovite rešitve za ravnovesje in mora biti izbrano po opravljeni ajurvedski diagnostiki. Celostni napotki, ki dajejo rezultate vključujejo izbran način življenja, prehrano, napitke, začimbe, zelišča, ajurvedske postopke in jogijske tehnike. Pred uporabo ajurvedskega prehranskega dopolnila opravite ajurvedsko diagnostiko pri ajurvedski svetovalki.