Calm down – mir, kapsule, KA

21.90 

Prehransko dopolnilo.

Kapsule Calm down (mir) so izdelane iz tradicionalne ajurvedske mešanice, ki deluje na živčni sistem in nadledvično žlezo. Uravnava odvečno vata in pitta došo v živčnem tkivu (majja dhatu).

Vegansko.

Količina 80 kapsul, 40 g

4 na zalogi

Opis

Sestavine: brami ekstrakt, ašvaganda ekstrakt, gotukola ekstrakt, kamena sol, kumina, črni poper, ingver, dolgi poper, kapsula celuloza

Priporočen dnevni odmerek: 2 do 3 kapsule dnevno s toplo pitno vodo pred ali po jedi ali po navodilu ajurvedske svetovalke.

Ni priporočljivo za otroke, nosečnice in doječe matere. Svetujemo previdnost pri sočasni uporabi antiepileptikov in antidepresivov.

Pregled:

  • Tradicionalni ajurvedski recept.
  • Narejeno iz 100% naravnih sestavin, brez umetnih arom in barvil.
  • Proizvajalec: Kerala Ayurveda, Avstrija
  • Država porekla: Indija

Priporočenega dnevnega odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom. Hraniti na suhem in hladnem prostoru.

Ajurvedsko prehransko dopolnilo predstavlja le del ajurvedske celovite rešitve za ravnovesje in mora biti izbrano po opravljeni ajurvedski diagnostiki. Celostni napotki, ki dajejo rezultate vključujejo izbran način življenja, prehrano, napitke, začimbe, zelišča, ajurvedske postopke in jogijske tehnike. Pred uporabo ajurvedskega prehranskega dopolnila opravite ajurvedsko diagnostiko pri ajurvedski svetovalki.

Morda vam bo prav tako všeč…