Be Clean – čista koža, kapsule, KA

21.90 

Prehranski dodatek.

Be Clean (čista koža) je popolna kombinacija zeliščnih izvlečkov, ki podpira naravno in normalno sposobnost telesa, da odstrani toksine iz krvi, limfe in jeter. Zaradi tega je koža sijoča in čista. Stanje naše kože odraža notranje stanje telesa in duha. Kombinacija zelišč pomirja pitta došo, zmanjšuje odvečno toploto, čisti telo in kožo. Uporablja se v različnih vnetnih stanjih kože kot so akne, dermatitis, ekcem, luskavica.

Vegansko.

Količina 80 kos, 40 g

2 na zalogi

Opis

Sestavine: izvleček stebla guduchi, izvleček listov Nimba, izvleček Amalaki, Bibhitaki, Haritaki, izvleček korenine Vidanga, izvleček korenine Shatavari

Priporočen dnevni odmerek: 2 kapsuli 2x na dan po obroku s toplo vodo, za boljše rezultate užijte skupaj z aloe vera sokom, khadir arishta ali kumari asava ali po navodilu ajurvedske svetovalke.

Pregled:

  • Latinsko ime: Tinospora cordifolia, Azadirachta indica, Emblica officinalis, Terminalia belerica, Terminalia chebula, Embelia Curva ribema long, Asparagus racemosus
  • Tradicionalni ajurvedski recept.
  • Narejeno iz 100% naravnih sestavin, brez umetnih arom in barvil.
  • Proizvajalec: Kerala Ayurveda, Avstrija
  • Država porekla: Indija

Priporočenega dnevnega odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom. Hraniti na suhem in hladnem prostoru.

Ajurvedsko prehransko dopolnilo predstavlja le del ajurvedske celovite rešitve za ravnovesje in mora biti izbrano po opravljeni ajurvedski diagnostiki. Celostni napotki, ki dajejo rezultate vključujejo izbran način življenja, prehrano, napitke, začimbe, zelišča, ajurvedske postopke in jogijske tehnike. Pred uporabo ajurvedskega prehranskega dopolnila opravite ajurvedsko diagnostiko pri ajurvedski svetovalki.

Morda vam bo prav tako všeč…